Treneri velikog srca

Imate dijete s teškoćama u razvoju? Želite da nauči plivati? Možda po prvi put u životu osjeti samostalan pokret, prvo kretanje bez pomoći ortopedskog pomagala ili druge osobe?

Projekt “Treneri velikog srca” je prava stvar za vas i vaše dijete. Pokrenula ga je osiguravajuća kuća Allianz u suradnji s poznatom hrvatskom paraolimpijkom Anom Sršen kako bi djecu s teškoćama u razvoju uključilo u poseban plivački program. Uključite se u projekt “Treneri velikog srca” i upišite dijete u školu plivanja koja se temelji na Halliwick konceptu koji je razvijen kako bi se djecu s teškoćama u razvoju naučilo plivati i na taj način pripremilo na neovisnost u vodi. Škole plivanja su pokrenute diljem Hrvatske, a Koprivnica ima sreću što je jedan od gradova gdje je također pokrenuta škola.

Za osobe s teškoćama u razvoju plivanje može biti i sastavni dio rehabilitacije, ali i način za psihičku prilagodbu na različite situacije kao i rekreaciju i socijalizaciju. Novo iskustvo ulaska u vodu, aktivnosti provedene kroz igru s drugom djecom i fizička aktivnost djetetu koristi, ne samo fizički nego i psihički.

U program su uključena djeca od 3 – 14 godina, a mjesečna članarina vrijedi i za roditelja i dijete.

TERMIN TRENINGA

SUBOTA 11:00 -12:00 sati

 

CIJENA 80,00 kn mjesečno

* cijena uključuje dolazak djete + roditelj, drugi roditelj plaća ulaz prema važećem cjeniku bazena

 

Više informacija na broj mobitela 098 9945 316 – trenerica Rajka Bagarić e-mail: rajkabagaric@gmail.com