Grupe

Program za grupu umirovljenika i ostali

Gradski bazeni “Cerine” idealno su mjesto za odmor, opuštanje i relaksaciju.

Specijalne ponude za umirovljenike i ostale grupe rekreativaca i sportaša sa kupanjem, vježbama istezanja te ručkom (catering) u kompleksu Gradskih bazena “Cerine”.

Cjelodnevna ulaznica na gradskim bazenima uz različite vodene efekte (klupe za sjedenje u vodi sa hidromasažom za leđa, vrata i noge, gejzir, masažni slap), vježbe istezanja te organiziran ručak na gradskim bazenima “Cerine” (grill meni bazena “Cerine” ili catering).

Potrebna oprema: Kupaći kostim, ručnik i šampon.

 


Program za grupu školarci i vrtićanci

Zabava za djecu školske i predškolske dobi te odmor i relaksacija za učitelje i odgajatelje.

Igre na vodi organiziraju se na djeci prilagođen i zabavan način. Djeca međusobno igraju brojne individualne i timske igre pri čemu uz usavršavanje motoričkih vještina na praktičnim primjerima uče o sportskim pravilima, suradnji, međusobnom pomaganju i sportskom ponašanju. Osim igra na vodi za djecu smo pripremili i program vježba u vodi budući da je tjelesno vježbanje u vodi izvrsna aktivnost za razvoj djeteta u ranim godinama.

Program provodi tim stručnjaka iz područja kineziologije i pedagogije, te osobe koje imaju iskustva u radu sa djecom koji na stručan i pedagoški način pristupaju svakom djetetu.

Potrebna oprema: Kupaći kostim, ručnik i šampon