Gradski bazeni Cerine u Koprivnici organiziraju već poznate Zimske i Ljetne bazezancije za djecu od 6 do 15 godina za plivače i poluplivače.

Kao i uvijek, tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni, koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače.

Aquatrack poligon dolazi nam ovaj puta s još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani, kayak polo i još niz drugih, ukupno 40-tak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima će biti uručene medalje. Oni najbolji osvojit će i vrijedne nagrade partnera ovog projekta, Podravke i Wibita, dok će svi sudionici dobiti poklon paket iznenađenja.

Djeca će iskusiti neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imat će priliku dokazati se u različitim igrama te što je najvažnije djeca će se kroz igru i razonodu poticati na bavljenje sportom i vježbanjem, kao i na zabavu i druženje s vršnjacima.

O sigurnosti djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka na  bazezancijama brinu kineziolozi, animatori i ostalo stručno i educirano osoblje bazena Cerine.

Sve dodatne informacije potražite na samoj recepciji Bazena Cerine, ili pozivom na broj 048/240-570