Fast food i Caffe bar ``Cerine``

Fast food i Caffe bar “Cerine” raspolaže sa čak četiri odvojena prostora. Vanjskim i unutarnjim prostorom za posjetitelje caffe bara, unutarnjim prostorom za korisnike bazena i wellnes i spa centra, te vanjskim, ograđenim prostorom namijenjen korisnicima bazena preko kojeg se pruža pogled na samo sunčalište bazena.

Posjetitelji caffe bara mogu koristiti unutarnji, nepušački prostor caffe bara sa 30 sjedećih mjesta i vanjsku terasu sa 32 mjesta koja je smještena uz dječje igralište. Cijeli caffe bar je i zamišljen kao „family friendly“ kafić pa tako osim dječjeg igrališta vani, unutarnji dio sadržava i poseban kutak za dječju igru, zabavu i kreativne radionice.
Caffe bar Cerine idealno je mjesto na kojem  možete uživati u ispijanju svog omiljenog napitka imajući pritom dijete neprestano “na oku.” U ovom friendly kafiću kućni ljubimci su rado viđeni gosti, ali ipak samo na terasi zbog strogih pravila samog bazena.

Korisnici bazena i Wellnes i spa centra mogu koristiti unutarnji nepušački prostor caffe bara sa 50 sjedećih mjesta i vanjsku terasu sa 80 mjesta koje je smještena uz sunčalište i igralište na pijesku te se tako povezuje u jednu prekrasnu ograđenu cjelinu, kako bi korisnici bazena i Wellness-a imali maksimalnu privatnost.

U svakodnevnoj ponudi možete naći sve vrste pića, sladoleda, zdravih sendviča i prirodnih smoothie-a, kao i razne proizvode Pek Snack franšize, a tijekom sezone i bogatu grill ponudu. Sve to može se konzumirati u bilo kojem dijelu caffe bara ili na vanjskoj terasi s koje se pruža pogled na sunčalište bazena.

 

 

image
image

Svakodnevna ponuda

image
image
image
image