Drage sugrađanke i sugrađani,

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na jedinstveni događaj proslave sporta u našem gradu.

15.02.2020. Gradski bazeni Cerne domaćin su 2. Turnira HVAL lige (Hrvatska vaterpolo amaterska liga). Turnir koji okuplja predstavnike amaterskih i veteranskih vaterpolo klubova iz Hrvatske.

Početak turnira je u 10:00 sati na kojem će svoje snage odmjeriti ukupno 9 ekipa :

  1. Vk Val (Zagreb)
  2. Vk Stara Sava (Zagreb)
  3. Vk NBC (Zagreb)
  4. Vk Nedjeljom u 9 (Zagreb)
  5. Vk USD Libertas (Dubrovnik)
  6. Vvk Magla (Split)
  7. Vk Stari mornar (Split)
  8. Avk Kolpomorto (Zadar)
  9. Vvk Veterani Primorje (Rijeka)

U sklopu turnira od 16:00 do 17:00 sati održat će se revijalna utakmica Vaterpolo ekipa Pirane (Koprivnica) – selekcija HVAL te demonstracija tehnika vaterpolo igre za naše najmlađe sugrađane.

Od 17:00 sati na redu su polufinalne utakmice, dok se završetak turnira očekuje u 20:00 sati.

Pozivamo sve zainteresirane sugrađane da se odazovu i osobno uvjere u atraktivnost najtrofejnijeg hrvatskog sporta te dožive majstorije iskusnih vaterpolista. Ulaz na turnir je besplatan.

Organizator turnira je Vaterpolo klub Val iz Zagreba u suradnji s Komunalcem, s ciljem poticanja na aktivan način života i kretanje za sve generacije. Društveno odgovorno poslovanje oduvijek je bilo neizostavni dio poslovne strategije Komunalca, pa tako i ovim događajem želimo građane usmjeriti na pozitivne navike o zdravom i sportskom načinu življenja te im pružiti aktivno i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Do sada je organizirano nekoliko događaja, a u skoroj budućnosti u planu su nove aktivnosti na bazenima Cerine.

Podržimo zajedno ovaj sportski događaj, neka vaterpolo zauzme trajno mjesto na uspješnoj sportskoj karti našeg grada.