Na bazenima Cerine danas je predstavljen Cerine Fit Izazov. Radi se o individualnom programu za postizanje željene transformacije. Devet tjedana vježbanja pod vodstvom stručnih kineziologa i fizioterapeuta uz kombinaciju funkcionalnih treninga, plivanja, masaža i sauna.

Kroz sve to korisnike će voditi stručni tim Cerina koji će redovito mjeriti težinu i obujam tijela, od prvog do zadnjeg dana, pratiti prehranu i usmjeravati ka zdravijim prehrambenim navikama, pojasnila je Dubravka Horvat, članica Uprave Komunalca.

Poseban gost i prvi koji se uključio u Cerine Fit Izazov je poznati županijski golman Goran Posavec koji je čvrsto odlučio da je vrijeme za promjenu.

– Za njega u ponedjeljak kreću inicijalna testiranja i tada ćemo odrediti u kojem će smjeru program ići. Želimo mu pružiti podršku za ovaj veliki korak, a ovim putem pozivamo i sve ostale koji imaju isti problem da se prijave, imamo veliki tim stručnjaka koji će se pobrinuti za njih – rekla je Sonja Šafar, voditeljica Gradskih bazena Cerine, nakon čega je riječ pripala Posavcu.

– Odlučio sam se smršavjeti iz više razlog, prvi je pritisak familije i prijatelja zbog zdravlja, a drugi je zbog samog izgleda. Pozivam sve voljne da pokušaju ovo što ja pokušavam. Vježbanje nosi puno dobroga, i zdravlje i izgled. Mislim da je ovaj potez od strane bazena jako lijep i hvala im na tome – izjavio je Goran Posavec i dodao kako je najteže bilo dosad ovako živjeti.

Napredak Gorana Posavca moći ćete pratiti na društvenim mrežama. Voditeljica i trenerica Melita Jug otkrila je kako se program sastoji od tri treninga tjedno, a bit će tu i relaksacijskih masaža i tretmana. Predstavila je i ostale programe, a to su Vježbe za trudnice, Fit mama Fit beba, Jutarnje buđenje na Cerinama uz zdrav obrok, Hidrogimnastika te će prigodom dana zaljubljenih u ponudi biti Valentinovo na Cerinama uz romantičnu atomsferu, relaksaciju, ljubavne mirise i zvukove.

Promotivna cijena programa Cerine Fit Izazova iznosi 2.000,00 kn

Program Cerine Fit izazova:

  • 9 tjedana
  • 27 treninga ( 3 treninga tjedno)
  • 9 h sauna  ( 1 sauna tjedno )
  • 3 masaže ( 1 masaža mjesečno)
  • 10 h korištenja bazena

Obavezna je potvrda liječnika o zdravstvenom stanju polaznika vezano uz navedeni program.

Kroz cijeli program  korisnike će voditi stručni tim Gradskih bazena Cerine koji će vršiti evidencije kilograma i obujma tijela od početka do kraja programa, pratiti dnevnik prehrane te usmjeravati zdravim prehrambenim navikama.

Naglasak je na individualnom pristupu svakom korisniku te inicijalnom testiranju fizičkog stanja organizma prilikom kojeg će svaki korisnik dobiti najbolji mogući program za postizanje željenih rezultata.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na e-mail: recepcija.cerine@komunalac-kc.hr  ili na broj telefona 048/240-570

Autor fotografija:Drava info