Na sunčalištu gradskih bazena CERINE Koprivnica 25. srpnja od 17:00 do 22:00 sata odvijat će se „JANA CERINE OPEN“ rekreativni turnir odbojke na pijesku.

Kategorije natjecatelja su odvojene – posebno muške, a posebno ženske ekipe. Ekipa se sastoji od 2 igrača. Odmjeravanje snaga zamišljeno je kao grupno razigravanje, što znači da nema automatskog ispadanja, već će svaka ekipa odigrati barem 2 do 3 meča.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 120 kn po ekipi ili 60 kn po prijavljenom sudioniku.

Kotizacija se plaća 25.07. na recepciji gradskih bazena prije početka samog turnira.

Svakom sudioniku osigurano je piće okrijepe za vrijeme odigravanja meča te kupanje na gradskim bazenima CERINE Koprivnica za vrijeme trajanja turnira.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na mail recepcija.cerine@komunalac-kc.hr ili osobnom prijavom na recepciji gradskih bazena.

Nakon sistematizacije prijava, najkasnije 2 dana prije početka turnira, na našoj web stranici moći ćete naći točan raspored termina odigravanja prvih mečeva.

Za vrijeme turnira na sunčalištu bazena zabavite se i opustite uz dobru glazbu za koju će biti zadužen DJ.

Ulaz na sunčalište bazena za sve posjetitelje i navijače je besplatan.

Ljeto na Cerinama vrijeme je za vas, vrijeme koje možete ugodno provesti sa svojom ekipom uz zabavu, rekreaciju, ali i vrijeme za vas i vašu obitelj.

Dođite, zabavite se, rekreirajte, kupajte i uživajte na Gradskim bazenima Cerine!