#ostanidomavježbajsnama #ostaniuFitformi

U nadi da ostanemo zdravi i duhom pozitivni s obzirom na situaciju u kojoj smo primorani biti u svoja četiri zida, Sportski centar Cerine pokrenuo je treninge od doma. Kreirali smo online treninge za naše polaznike i za sve one koji nam se odluče priključiti. 

Treninzi se održavaju svakog dana u 17 sati, a u opisu videa naći ćete opis cijelog treninga i broj ponavljanja određenih vježbi. Omogućili smo i naknadno gledanje treninga, pa svatko kome ne odgovara vrijeme treninga može naknadno trenirati uz snimku.

Treninzi će se  objavljivati prema sljedećem rasporedu:

Ponedjeljak, 17:00 h – Funkcionalni trening s rekvizitima ili bez njih

Utorak , 17:00 h – Vježbe za umirovljenike – korektivno vježbanje

Srijeda, 17:00 h –  Funkcionalni trening s rekvizitima ili bez njih

Četvrtak, 17:00 h – Junior fit  – pilates za klince

Petak, 17:00 h – Pilates

Subota , 17:00 h  – Pokretna igra uz priču – vježbe za mame i klince

Cilj je da svi u novonastaloj situaciji lakše prebrodimo samoizolaciju i zatvoren prostor, bolje iskoristimo slobodno vrijeme, oslobodimo se stresa i budemo pokretljiviji i jači u borbi protiv virusa.

Treninzi su prilagođeni svim dobnim skupinama, a ono na što smo mi stavili fokus jest pravilan pokret. Izvođenjem pravilnog pokreta dobivamo sve ostalo, a to je i ono najbitnije, bolje zdravlje i opće stanje organizma.

Sve vaše dojmove, pitanja i prijedloge možete ostaviti u komentaru na facebook stranici Gradskih bazena Cerine. Pratite društvene mreže Gradskih bazena Cerine i svaki dan pronađite video treninge naših trenera kako biste ostali FIT vježbajući od kuće.

Tim Sportskog centra Cerine vas pozdravlja i pruža vam podršku u vremenu kada vam je najpotrebnije.

Zajedno smo jači!

Budite FIT, perite ruke, čuvajte sebe i druge!