Na sunčalištu gradskih bazena Cerine Koprivnica, 22. kolovoza od 15:00 do 23:00 sata odvijat će se „PAN PILSNER OPEN 2020“ rekreativni turnir nogometa na pijesku.

Ekipa se sastoji od 3 igrača. Odmjeravanje snaga zamišljeno je kao grupno razigravanje, što znači da nema automatskog ispadanja, već će svaka ekipa odigrati barem 2 do 3 meča.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 180 kn po ekipi ili 60 kn po prijavljenom sudioniku. Kotizacija se plaća 22.08. na recepciji gradskih bazena prije početka samog turnira.

Svakom sudioniku osigurano je piće okrijepe i grill poslastica za vrijeme odigravanja meča te kupanje na gradskim bazenima Cerine za vrijeme trajanja turnira.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na mail recepcija.cerine@komunalac-kc.hr ili osobnom prijavom na recepciji gradskih bazena do 20.08.2020.

Nakon sistematizacije prijava, najkasnije 2 dana prije početka turnira, na našoj web stranici moći ćete naći točan raspored termina odigravanja prvih mečeva.

Ulaz na sunčalište bazena za sve posjetitelje i navijače je besplatan.

Ljeto na Cerinama vrijeme je za vas, vrijeme koje možete ugodno provesti sa svojom ekipom uz zabavu, rekreaciju, dobru glazbu ali i vrijeme za vas i vašu obitelj.

Dođite, zabavite se, rekreirajte, kupajte i uživajte uz ljetne glazbene hitove na Gradskim bazenima Cerine!