Danas je završio drugi termin Ljetnog kampa na Bazenima Cerine u periodu od 17. do 21. kolovoza. U kampu je sudjelovalo 15 mališana koji su se u prethodnih 5 dana okušali u raznim aktivnostima poput hrvanja, boksa, jahanja, atletike i odbojke. Boravak u Ljetnom kampu zamišljen je kao kombinacija rekreacije, edukacije, zabave i odmora.

Mališane su u vrijeme trajanja kampa posjetili članovi boksačkog kluba David, članovi atletskog kluba Koprivnica, vatrogasci iz DVD-a Koprivnica koji su na zabavan i kreativan način održali svoje edukativne radionice te im je u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga grada Koprivnica i Konjičkim klubom organizirana mala škola jahanja. Također su učili osnovne tehnike odbojke, nogometa i pravila sigurnog ponašanja pod vodom. Svakog dana između aktivnosti mališanima je bio osiguran obrok, piće i odmor kako bi prikupili energije za sljedeće aktivnosti.

Posljednji dan Ljetnog kampa mališani su naučili osnovne elemente boksa, te za kraj nakon zajedničkog ručka, igra na vodi, druženja i kupanja, svim sudionicima Ljetnog kampa podijeljene su diplome.

Sljedeći termin održavanja Ljetnog kampa na Bazenima Cerine je od 24. do 28. kolovoza zato požurite na recepciju bazena „Cerine“ jer je broj mjesta ograničen.