Ispunite čarolijom ove blagdane i pridružite nam se u Blagdanskoj plesnoj radionici. Radionica je namijenjena djevojčicama i dječacima predškolskog i školskog uzrasta. Kroz plesni pokret i aktualne glazbene hitove otkrivamo i razvijamo plesnu darovitost u skladu s psihofizičkim predispozicijama djeteta. Potičemo stvaralaštvo u izražavanju pokretom te približavamo plesnu umjetnost kroz doživljaj plesnog pokreta u grupi, paru i individualno. Istovremeno razvijamo ravnotežu, brzinu, fleksibilnost, eksplozivnu snagu, koordinaciju u prostoru i osjećaj za drugo tijelo kroz sklapanje koreografije primijenjene uzrastu djeteta. Puno, puno se smijemo i veselimo na svakom satu!

Za koreografiju je zadužena Marina Tomac Rojčević, a za posebnu šminku učenice Srednje strukovne škole iz Varaždina, smjer kozmetičar, pod mentorstvom Lidije Sović.

Plesna radionica održavat će se za vrijeme školskih praznika, od 27. do 30. prosinca 2021. godine u 16 sati za predškolce i u 17 sati za školarce.

Cijena četverodnevne radionice je 200 kuna, a pripremili smo i posebno iznenađenje – svečani nastup za roditelje 4. siječnja 2022. godine!

Upisi su u tijeku, a broj sudionika je ograničen.

Informacije i rezervacije:

048/240-570

recepcija-cerine@komunalac-kc.hr