Capronca Cup, nogometni turnir u organizaciji Škole nogometa grada Koprivnice održan je danas na Bazenima Cerine. Čak 16 ekipa dječaka natjecalo se za titulu najboljih nogometaša, a njihovi roditelji uživali su u sunčanom danu na Cerinama. Turnir je najavio Saša Grubačević, predsjednik Škole, koji je naglasio važnost ovakvih sportskih susreta te izrazio zadovoljstvo što se na turniru okupio velik broj ekipa. Gradonačelnik Mišel Jakšić otvorio je turnir.

– Broj klubova i djece koji danas sudjeluju na ovom turniru najbolji je pokazatelj koliko dobar posao radi Škola nogometa grada Koprivnice i nadam se da će ovaj turnir postati tradicija – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić i zahvalio svim roditeljima i trenerima na sudjelovanju te organizatorima na inicijativi.

Mladi nogometaši odmjerili su snagu, brzinu i vještine, a finalne utakmice održane su u 15.00 sati.
4. mjesto osvojila je ekipa NK Sloboda Varaždin, 3. mjesto osvojila je ekipa NK Bjelovar, 2. mjesto osvojila je ekipa škola nogometa Donje Međimurje dok je 1. mjesto osvojila ekipa NK Slaven Belupo 2011 plavi.

Najboljim igračem cijelog turnira proglašen je Miha Vukašinović iz NK Slaven Belupo 2011 plavi dok je titulu najboljeg golmana turnira osvojio Filip Maronić  također iz NK Slaven Belupa 2011 plavi.

Nakon turnira održana je svečana dodjela medalja i pehara koje je ekipama dijelio predsjednik Škole nogometa grada Koprivnice, Saša Grubačević.