Obzirom da nam se bliži blagdansko vrijeme, za Vas smo pripremili brojne sadržaje za djecu i odrasle te kreativne radionice na kojima će djeca razvijati vlastite kognitivne i motoričke sposobnosti.

IMG_1721

 

 

 

 

 

 

 

Očekuje Vas kino projekcija na vodi, Baby fitness radionica povodom obilježavanja dana UNICEF-a, Bajkaonica te Zimske bazezancije.

Kino projekcija na vodi – 10.12, 17.12, 23.12.2017.

U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Koprivnica, Gradski bazeni Cerine organiziraju kino projekciju na vodi u prostoru rekreacijskog bazena te Vas pozivaju da na neobičan i zanimljiv način, gledajući filmove iz zagrijanog bazena u prekrasnom ambijentu i ugodnoj atmosferi, osjetite dašak blagdanskog ugođaja.

Filmovi će se prikazivati od 17 sati, a raspored filmova objavit ćemo naknadno.

 

Obilježavanje dana UNICEF-a uz Baby fitness radionicu – 11.12.2017.

Povodom obilježavanja dana UNICEF-a, na Gradskim bazenima Cerine u dvorani yoge održat će se Baby fitness radionica.

Baby fitness omogućit će mladim roditeljima dobar i sretan početak života s novorođenčetom, a edukativne radionice će mladim roditeljima olakšati prve dileme oko podizanja djeteta. Želimo li najmlađima omogućiti zdrav i sretan početak života, tada na tome moramo početi raditi na vrijeme.

Radionice se održavaju jednom mjesečno, a koprivnički stručni tim koji radi na radionicama Baby fitness-a sastoji se od sljedećih specijalista: Zorka Valentić – pedijatar, Ida Šipek – psiholog i Jasminka Potočnjak – fizioterapeut.

Svaka naša BABY FITNESS radionica sastoji se od zanimljivih predavanja na aktualnu tematiku, gimnastike i masaža.

Prva grupa: 16.30 – 17.30 sati – djeca u dobi od 0 – 4 mjeseca

Druga grupa: 17:30 – 18:30 sati – djeca u dobi od 4 – 8 mjeseci

Bajkaonica – 15.12., 22.12., 29.12.2017.

Tijekom prosinca na Gradskim bazenima Cerine, u dvorani yoge, održavat će se maštovite/bajkovite radionice za najmlađe – Bajkaonica.

Riječ je o maštovito osmišljenom kutku za pripovijedanje koji se sastoji od nekoliko ključnih elemenata – stolca, tepiha, lampe, vizuala projekta, 20 raznobojnih jastučića za publiku i dodatnog rekvizita Pu(t)ne torbe priča.

Kako pripovijedanja nema bez pripovjedača, uz posebnu opremu u kutku se nalazi i educirana osoba, mlada profesorica hrvatskog jezika Nikol Bali. Ova volonterka će kroz pričanje priča poticati djecu na razmišljanje o svijetu koji ih okružuje, pomagati u učenju brojeva i slova, razvijati socijalno – kognitivne vještine, omogućiti međusobno druženje te djecu poticati na razvijanje mašte. Pričanje priča oplemenjuje duh, pomaže u boljem izražavanju, razvija maštu, empatiju i aktivno slušanje. Uz svaku Bajkaonicu ćemo napraviti malu kreativnu radionicu izrade lutaka i likova za pričanje priča.

Priče i bajke sada će lakše dolaziti do djece, a Koprivnica je jedan od 15 hrvatskih gradova koja ima pokretnu Bajkaonicu. Uključivanjem DND Koprivnica u projekt NEKA ODRASTANJE BUDE DJEČJA IGRA, pokrenut 2014. godine u sklopu NIVEA globalne inicijative “NIVEA – stalo nam je do obitelji”, još je jedan uspjeh ove udruge.

Blagdani su sve bliže, a programa na Cerinama je sve više.

Bajkaonica cover