Prvi ovogodišnji Ljetni kamp Bazena Cerine koji se održao ovog tjedna privodi se kraju. U kampu je sudjelovalo 15 mališana od 6 do 15 godina. Kamp koji je trajao pet dana osmišljen je na način da se djeca educiraju i rekreiraju na zabavan način.

Mališani su se okušali u raznim aktivnostima poput jahanja, hrvanja, atletike, odbojke i nogometa na pjesku te, naravno, mnoštvu igara na vodi. U prethodnih pet dana djeca su se kroz zabavu educirala i okušala u raznim sportovima, u posjet su stigli  i vatrogasci  iz DVD-a Starigrad te im je u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga grada Koprivnice i Konjičkim klubom Koprivnica organizirana mala škola jahanja.

Zadnji dan Ljetog kampa djeca su provela u igrama na vodi, kupanju, plivanju i zajedničkom ručku. Svim sudionicima Ljetnog kampa Bazena Cerine podjeljene su diplome.

Sljedeći termini održavanja Ljetnog kampa na Bazenima Cerine su od 17. do 21. kolovoza i od 24. do 28 kolovoza. Prijave su u tijeku zato požurite kako bi na vrijeme osigurali mjesto jer je broj mjesta ograničen.