U petak, 11. studenog 2016. godine Gradske bazene Cerine u organizaciji Koordinacije hrvatskih društava prijateljstva posjetili su veleposlanici Bugarske, Japana, Kazahstana i Azerbajdžana te glavni tajnik KHDP-a Andrija Karafilipović i član Izvršnog odbora KHDP-a, Radovan Knežević.

Na bazenima Cerine, jednim od najljepših i najfunkcionalniji bazena u ovom dijelu Hrvatske te prvim javnim bazenima u Republici Hrvatskoj čije je poslovanje usklađeno s europskim zahtjevima norme ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, dočekali su ih predsjednica Uprave Komunalca Maja Hleb, član Uprave Komunalca Zdravko Petras i voditelj bazena Cerine, Goran Sikavica.
Gosti su razgledali bazene te dobili informacije o životu objekata, odnosno simbiozi sporta, rekreacije i drugih aktivnosti koje se svakodnevno provode na bazenima.

img_1659 img_1645 Veleposlanici na Cerinama img_1650

 

 

 

 

 

 

 

Posebno ih je oduševila čistoća samog objekta i uređenje Sportskog centra i SPA centra Cerine te sam način funkcioniranja i povezanosti sportskog i bazenskog dijela.

Razgovaralo se i o ostalim djelatnostima kojima se bavi Komunalac, te o novitetima i nizu inovativnih usluga, ulaganjima u nove tehnologije i inovativne sustave kojima Komunalac nastavlja svoju misiju održavanja kvalitete života i okoliša građana na najvišoj razini.