Novi član NK Koprivnice Kensuke Enjo, japanski vezni igrač svaki tjedan trenira u Sportskom centru Cerine kako bi bio spreman za nove izazove.

Kensuke je rođen 23. kolovoza 1993. godine u Osaki, a dosad je igrao u Japanu, na Tajlandu, u Sloveniji, Latviji i Poljskoj.

Grad Koprivnica mu je izuzetno lijepo mjesto koje kako kaže odiše mirom i zelenilom i upravo zbog toga je Kensuke odlučio ostati u Koprivnici i svoj život posvetiti nogometnoj karijeri.

S obzirom na svakodnevne treninge u nogometnom klubu, Sportski centar Cerine posjećuje jednom do dva puta tjedno kako bi stvorio mišićnu ravnotežu i jakost cijelog tijela te se pripremio za natjecateljsku fazu.

Trening u teretani pomaže mu kod jačanja mišićne mase na slabijim dijelovima tijela no nije ovdje riječ samo o postizanju veće ukupne mišićne snage, već i brzine reakcije, eksplozivnosti te izdržljivosti kao sastavnica ukupne tjelesne pripreme bez kojih se ne može zamisliti ovaj vrhunski sport.

Najdraža sprava mu je cross machine, multifunkcionalna sprava na kojoj radi vježbe za ruke, trbuh i noge.

Nakon treninga prakticira povremeno i wellness oazu na Cerinama, a posebice saunu koja mu služi za opuštanje i relaksaciju.