Kako bi podigli kvalitetu vježbanja našim korisnicima na jednu višu razinu te omogućili našim vježbačima postizanje vrhunskih rezultata u pogledu izgrađivanja i brige za vlastito tijelo, opremili smo Sportski centar Cerine brojnim novim visokokvalitetnim rekvizitima i spravama.

Naši korisnici od sad će na raspolaganju imati i polu kavez za čučanj, kontra kosu klupu, 4 olimpijske šipke s dodatnih 300 kg utega, set heksagonskih gumiranih bučica od 4 do 45 kg, girje u težinama od 4kg do 12 kg, Slamball lopte, vijače, Walball lopte, Tornado ball, Ab wheel rolere i brojne druge rekvizite za funkcionalno treniranje.

 

IMG_1416IMG_1424IMG_1419IMG_1425

 

Vrijednost ove investicije iznosi 30. 000 kuna + PDV, s ciljem pružanja vrhunskih uvjeta za naše korisnike koji žele učiniti nešto dobro za sebe i svoje zdravlje.

U našem centru, korisnicima su na raspolaganju najmodernije sprave za vježbanje cjelokupnog tijela od glave do pete. Dakle sve mišićne skupine su pokrivene od grudi, leđa, nogu, do ramena, tricepsa, bicepsa i trbušnjaka.

Svakog vježbača – početnika očekuje inicijalni trening sa stručnim trenerima koji će korisnike provesti kroz treninge programa namijenjene za početnike, a za iskusne vježbače niz je raznolikih program i treninga o kojima će ih više savjetovati treneri.

fitness dvorana IMG_1422

Isto tako svi naši korisnici mogu od ovog ljeta vježbati u kontroliranoj temperaturi zraka teretane koja je opremljena s potpuno novim klimatizacijskim sustavom u vrijednosti od 13.500 kuna + PDV.

Uz ovako vrhunske uvjete za treniranje gdje se može iskombinirati mnoštvo raznolikih treninga ne sumnjamo da će se ovdje u ovom centru dogoditi mnogobrojne fizičke transformacije.

Ako još do sada niste krenuli sa svojom tjelesnom transformacijom i novim i zdravijim stilom života nema boljeg mjesta za početak od Sportskog centra Cerine.

U vrijeme remonta bazena od 12.09. – 22.09., Sportski Centar Cerine radit će prema redovnom radnom vremenu, od ponedjeljka do petka od 08:00 do 22:00 sata te subotom od 09:00 do 12:00 sati.