Važnost međusobne podrške obzirom na današnja vremena izričito je važna. Osjećaj zajedništva koji se dobiva kroz zabavne plesne izazove nalazimo na svim platformama, od vodećih Instagrama i YouTubea pa sve do TikToka koji je u posljednjih godinu i pol dana popunio dane izolacije i karantene, ali i unio malo optimizma tijekom razarajućih potresa. U to vrijeme nastli su viralni plesni izazovi „Jerusalema“,  „Oh Na Na Na“, „Iko Iko“, Aki Aki Yay“ i monogi drugi koje su bili odlično prihvaćeni tijekom početka pandemije. Danas ih plešu svi, od zdravstvenog osoblja, vatrogasaca, HGSS-ovaca, preko korporacijskih zaposlenika do bankara!

Zato, neka ih zaplešu i vaši mališani kao bi dane ljeta učinli još veselijima i radosnijima!

Kulturni fenomeni posljednjih su godina dobili još jednu zvijezdu, a u pitanju su plesni izazovi koji su pokorili društvene mreže i svijet. Uz sve nedaće i brige kojima smo okruženi, ples je najbolji ispušni ventil. Potiče aktivnost tijela, uvježbavanje koreografije nam poboljšava koncentraciju i pamćenje te je ujedno i mentalna vježba. Stoga ne čudi sve veća popularnost plesnih izazova koji unose dozu optimizma, veselja i kreativnosti na iznimno simpatičan način u našu svakodnevicu.

Program će se odvijati u razdoblju od 19.srpnja do 23. srpnja, za djecu predškolske dobi u terminu od 16:00 do 17:00 sati, dok će se za djecu školske dobi odvijati u terminu od 17:00 do 18:00 sati.

Plesnu radionicu će voditi višestuka državna prvakinja u latino-američkim i standardnim plesovima, diplomirana kineziologinja i verificirana učiteljica sportskog i rekreativnog plesa, Marina Tomac-Rojčević.

Informacije i rezervacije: 048/240-570 ili recepcija.cerine@komunalac-kc.hr

Vidimo se na Bazenima Cerine!