Druženje, zabava i smijeh i ove godine obilježili su Ljetne bazezancije. Više od 80 djece od 28. do 30. kolovoza natjecalo se u raznim disciplinama – tko je brži u čamcu na vodi, utrka na luftićima, delfin štafeta, zarobljeno plivanje u dvoje, rocker, target cube, kayak polo i nizu drugih aquatrack poligona.

IMG_8540 IMG_8541IMG_8544

IMG_8553

 

 

 

 

 

 

 

Ovo su već sedme po redu Ljetne bazezancija na kojima su djeca u raznim aktivnostima pokazala svoje vještine, brzinu i spretnost, a najveće oduševljenje bio je ponovno veliki aquatrack poligon s još više atraktivnih elemenata.

Ukupno 40-tak metara malog i velikog poligona  na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem su mališani testirali svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima su uručene medalje i vrijedne nagrade partnera ovog projekta: Podravke i Wibita , dok su svi sudionici dobili poklon paket iznenađenja.

Djeca su iskusila neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imali su priliku dokazati se u različitim igrama te što je najvažnije djeca su se kroz igru i razonodu poticala na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje s vršnjacima.

Na bazenima “Cerine” najavljene su i Zimske bazezancije za vrijeme zimskih školskih praznika koje djeca već sada nestrpljivo očekuju.

 

IMG_8554IMG_8572 IMG_8563 IMG_8556