Grad Koprivnica i Sportski centar Cerine Vas pozivaju na Minglanje u parku, 13. svibnja, u subotu od 10:00 do 12:00 sati!

Sve ljubitelje sportskog i timskog duha očekuje bogat program pod vodstvom stručnih trenera iz Cerina – Zumba, dance fitness, pilates.  Trening će biti prava plesna poslastica u kojoj će uživati svi oni koji vole pokret i gibanje u ritmu, a sigurni smo da je takvih puno.

O glazbenoj kulisi brinut će DJ LOCI, a za naše najmlađe posjetitelje bit će osiguran poligon Sportskog centra Cerine, prezentacije Hrvačkog kluba Podravka, kluba tajlandskog boksa Samurai te Lino kutak.

Gradski park pokazat će svoje novo ruho i pretvoriti se u zelenu oazu, kao stvorenu za opuštanje za sve generacije – djecu, tinejdžere, odrasle, mame i tate, bake i djedove!

Grad Koprivnica, zajedno s Podravkinim gastro promotorima za sve će posjetitelje osigurati zdrave voćne i povrtne smoothie – napitke koji će vas osvježiti i ispuniti potrebnim vitaminima.

Isto tako moći ćete kušati razne zdrave zalogajčiće obrta i OPG-ovca iz naše Županije.

Za one koji se subotama vole opustiti uz lagano štivo, na raspolaganju je i mala čitaonica na otvorenom – PAR Kitica gradu, gdje će Koprivničke autorice i autori čitati pjesme i prozu koja govori o gradu, a svi posjetitelji moći će upisati svoj stih za Grad Koprivnicu.

Također, pozivamo sve da sudjeluju u projektu Zeleni katastar te se fotografiraju zajedno s omiljenim stablom iz Gradskog parka i imenuju ga te fotografiju objave na Facebook stranici Komunalca koji će tri najkreativnija naziva nagraditi.

Zelenom katastru pristupa se putem web adrese http://gis.koprivnica.hr te klikom na gumb „imenuj stablo“ nakon kratke registracije možete dodijeliti naziv stablu koji će biti dostupan i vidljiv svima preko javnog gis-a.

Minglanje2017