Wellness&Spa zona na Bazenima Cerine ovog petka časti odličnim popustom od 10% na sve vrste masaža.

Pretvorite svoje dan u vrhunski trenutak opuštanja, gdje će stres kao čarolijom nestati. Izaberite za sebe najbolje iz naše bogate ponude koja će vam vratiti energiju, opustiti sva vaša osjetila i revitalizirati um i tijelo.

Da bi raspoloženje bilo još i bolje, ovog petka naši popusti se zbrajaju. Na aktualnu ponudu 50 popusta za svaku treću masažu cijelog tijela dobit ćete još dodatnih 10 posto popusta.

Popust vrijedi samo za uplate izvršene u petak, 26. studenog 2021. godine, a termin koji vam odgovara možete rezervirati osobno na recepciji Bazena Cerine ili na broj telefona 048/240-570.

Priuštite sebi i svom tijelu pauzu od svakodnevnih obveza i uživajte u našoj  Black Friday ponudi.

Zašto otići na masažu?

Uz pomoć masaže opušta se cijelo tijelo, od dišnih putova do probavnog sustava. Masaža ima povoljan utjecaj na stres jer utječe na žlijezde tako što umanjuje lučenje hormona stresa i potiče opuštanje. U mozgu se simulira proizvodnja serotonina, takozvanog hormona sreće. Blagotvorno djeluje i na ljepotu kože koju vitalizira i učvršćuje. Svima nam je potrebna barem mala doza opuštanja, a hladni jesenski dani idealna su prilika da pružimo sebi opuštajući dan proveden u Wellness&Spa zoni na Bazenima Cerine.