Uvođenje noviteta uz već standardne programe sastavni je dio prepoznatljivosti pa tako od ove godine možete uživati u novim programima:

kettlebell-620x350_620x350_51491823532(1)KETTLEBELL (SRIJEDA I ČETVRTAK u 19 h)
Kettlebell je rekvizit koji privlači pažnju zbog svog neobičnog izgleda ali i zbog svoje funkcije. Savršeno spaja trening snage, eksplozivnosti i izdržljivosti u jednu cjelinu i uklapa se u moderan pristup treninga koji zahtjeva funkcionalnost pokreta i razvoj što šireg spektra sposobnosti.

 

 

 

 

CERINE COMBAT(5)CERINE COMBAT (PONEDJELJAK I UTORAK u 19 h)
visoko-energetski trening inspiriran borilačkim vještinama koji je ne – kontaktan, odnosno nema međusobne borbe. Rade se udarci rukama i nogama te na taj način sagorijevamo mnogo kalorija na treningu. Nije potrebno iskustvo u borilačkim sportovima. Koriste se pokreti iz karatea, teakwondoa, muay thaija, capoeire i kung – fua.

 

 

 

 

hiit_960x540-v2(3)HIIT – (UTORAK u 17 h I SRIJEDA u 20 h ) – HIIT metoda dokazano povećava tjelesne sposobnosti (izdržljivost, snagu, brzinu), sportsku izvedbu i kondiciju, zbog čega ga vrlo često koriste i profesionalni sportaši. Zahvaljujući dugu kisika vrlo je učinkovit u trošenju kalorija i satima nakon takvog treninga – zbog čega bazalni metabolizam i nakon 24 sata ostaje ubrzan odnosno za 5-10% veći nego nakon uobičajenog aerobnog treninga, te tijelo dugotrajno troši potkožno masno tkivo čak i u mirovanju (afterburn).