Povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, 7. travnja (subota), pozivamo vas da posjetite Gradske bazene Cerine. U suradnji sa Sonne Sportom, Podravkom i Gradskim društvom Crvenog križa od 15:00 do 17:00 sati očekuje vas zanimljiv sadržaj.

Svjetski dan zdravlja IMG_7530 IMG_7533 IMG_7553 IMG_7562 IMG_7563

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U predvorju bazena djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa će mjeriti tlak, razinu šećera u krvi te vam prezentirati tzv.“pijane naočale“ koje ćete moći isprobati i osjetiti kako je to biti pod utjecajem alkohola ili droga.

Također, očekuje vas kratka edukacija o bolestima srca i krvnih žila te će vam na tu temu biti podijeljene i brošure radi prevencije bolesti.
Zajedno s Podravkinim gastro promotorima za vas su osigurani zdravi voćni i povrtni smoothie – napici koji će vas osvježiti i ispuniti potrebnim vitaminima.

Isto tako očekuju vas vrhunski zdravi napici Sonne Sporta, specijalizirane trgovine sportske i zdrave prehrane. Promotori će vam predstaviti dio asortimana uz degustaciju proteinskih shakeova i nagraditi vas za svaku kupnju.

Sonne Sport

 

Kretanje je siguran izbor za zdravlje, obilježimo Svjetski dan zdravlja zajedno.

Vidimo se na Gradskim bazenima Cerine, 7. travnja (subota), od 15:00 do 17:00 sati