U subotu 10. srpnja 2021. godine s početkom u 10,00 sati u gradskom parku pokraj fontane održat će se Sportsko rekreativna zona Budi FIT.

Sportski centar Cerine i Odred izviđača „Kamengrad“ Koprivnica provesti će – Program Budi FIT! Pod stručnim vodstvom kineziologa Sportskog centra „Cerine“, održati će se kombinacija aerobnog vježbanja i intenzivnih vježbi ciljano usmjerenih na pojedine dijelove tijela koji povećavaju pokretljivost, snagu i izdržljivost uz aktivaciju svih glavnih mišićnih skupina.

Kroz program Budi FIT razvijaju se gotovo sve motoričke i funkcionalne sposobnosti, a naglasak je na mobilnosti, stabilnosti, koordinaciji i aerobnoj sposobnosti.

Sportsko rekreativna zona Budi FIT održava se u sklopu aktivnosti „Volonteri u parku“, projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Za sve ljubitelje zdravog načina života Sportski centar Cerine u Budi fit Zoni pobrinut će se da svatko od vas dobije dozu POZITIVNE ENERGIJE kroz različite programe treninga i oblike vježbanja.

Mole se svi prisutni da se strogo pridržavaju svih epidemioloških mjera, preporuka i pravila te da drže međusobni razmak od dva metra.