U subotu 10. travnja 2021. godine s početkom u 10,00 sati u gradskom parku pokraj fontane održat će se Sportsko rekreativna zona Budi FIT.

Pod stručnim vodstvom kineziologa sportskog centra Cerine održati će se kombinacija aerobnog vježbanja i intenzivnih vježbi ciljano usmjerenih na pojedine dijelove tijela koji povećavaju pokretljivost, snagu i izdržljivost uz aktivaciju svih glavnih mišićnih skupina.

Kroz program Budi FIT razvijaju se gotovo sve motoričke i funkcionalne sposobnosti, a naglasak je na mobilnosti, stabilnosti, koordinaciji i aerobnoj sposobnosti.

Potrebno je ponijeti ručnike i vodu.

Sportsko rekreativna zona Budi FIT održava se u sklopu aktivnosti „Volonteri u parku“, projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Za sve ljubitelje zdravog načina života Sportski centar Cerine u Budi fit Zoni pobrinut će se da svatko od vas dobije dozu POZITIVNE ENERGIJE kroz različite programe treninga i oblike vježbanja.

Ponesite ručnike, vodu, dovedite dobro društvo i uživajte u bogatom programu Budi fit zone.
Molimo sve prisutne da se strogo pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa te da drže međusobni razmak od 2 metra.