Novo u ponudi caffe bara Cerine jesu hladno prešani sokovi od mrkve, cikle i špinata. Sokovi su domaći, hladno prešani, sirovi i nepasterizirani, što znači da vam pružamo sok u najčišćem živom obliku. Sokove izrađujemo od najboljeg dostupnog voća i povrća na tržištu te u suradnji sa lokalnim OPG – ovcima.

Rađeni su samo od voća i povrća, bez ikakvih dodataka. 100% su prirodni, bez konzervansa, bez dodanog šećera, bez aditiva, bez umjetnih boja ili okusa i bez dodatka vode. Hladno prešani sokovi su uvijek svježi, jer želimo omogućiti svima ono što mi zaista i živimo!

U našoj ponudi su tri vrste hladno prešanog soka:

Cikla
Cikla kao povrće prepuno je korisnih sastojaka kojima uvelike možemo pridonijeti svome zdravlju. Osim hranjivih odlika, ciklu krase i ljekovita svojstva. Cikla općenito snaži imunitet, povećava izdržljivost organizma i smanjuje umor. Od minerala cikla sadrži fosfor, kalij, kalcij, magnezij, željezo, kobalt, cink, mangan, selen, silicij, bakar i jod. Što se tiče vitamina tu su vitamini A, C i K te većina vitamina B kompleksa.

Mrkva
Sok od mrkve bogat je antioksidansima i vitaminom A što je odlično za zaštitu kože od UV zračenja koje je krivac za nastanak bora i suhu kožu. Zdrava prehrana može pomoći u smanjenju rizika od srčanih bolesti, a sok od mrkve i tu je velika pomoć.

Špinat
Sok od špinata obiluje mineralima, osobito željezom, kalijem i magnezijem, vitaminima B, C i K, folnom kiselinom te enzimima i vlaknima koja su važna za probavu i pročišćivanje organizma od štetnih tvari. Također je bogati izvor antioksidansa koji sprečavaju starenje i kronične bolesti. Dobar je za vid, snižava krvni tlak te je odličan za zdravu kosu i kožu.