Autentik i bazeni Cerine pozivaju vas na program:

Body & Mind Wellness

*Mountaindrop*

Program je zamišljen je kako bi vam pomogao pri psihofizičkom opuštanju. S opuštanjem dolazi osvještavanje, osvještavanje vodi do promjene, a u promjeni se krije rast. Od srca vam želimo da si dopustite rasti i da vjerujete procesu.

BODY & MIND WELLNESS:
– vođeni program aroma-terapijom i vrtloženjem vrućeg zraka
– pilinzi za detoksikaciju tijela i opuštanje na bazi ulja paprene metvice, ulja s 31 ljekovitom biljkom te ulja citrusa
– napitci za detoksikaciju i revitalizaciju tijela: čaj od đumbira i limunske trave, čaj od paprene metvice te napitak od mumio smole
– osvježenje voćem u pauzama
– individualne 20-minutne masaže s uljem
– vođeni tematski prikaz u ležećem položaju uz glazbenu pratnju piano medicine (*ponijeti dekicu)

TIM:
– Bojan Šmic (moderator i maser)
– Željko Fegeš (voditelj aroma-terapije i vrtloženja vrućeg zraka)
– maseri bazena Cerine
– Una Čulić (moderator tematskog vođenog prikaza)

Više o Autentik timu pročitajte na: https://www.facebook.com/autentikspirit/

TEMA PROGRAMA:

Tema programa je Mountaindrop, zbog istoimene smole koja će se konzumirati. Program je usmjeren na redukciju toksina i stresa iz tijela i uma. Za čišćenje tijela pobrinut će se sauna tim s pilinzima, aromaterapijom, napitcima i masažama, dok ćemo se imaginiranjem i emotivnim otpuštanjem baviti uz vodstvo u drugom djelu programa.

ZANIMLJIVOST:

Tijekom programa konzumirat ćemo napitak od mumio smole – Mountaindrop. Mumio smola je crni mineral koji se nakuplja u pukotinama stijena visoko u Himalajama.To je izuzetno vrijedna smola jer sadrži oko 28 kemijskih elemenata, organske tvari, 30 makro i mikroelemenata, 10 metalnih oksida, 6 aminokiselina, vitamine, razna eterična ulja, pčelinju smolu i druge ljepljive tvari. Mumio smola ima protuupalno i antibakterijsko djelovanje te se koristi za povećanje energije, snage i brži oporavak.

Više o čudesnoj smoli pročitajte na: mountaindrop.eu

ŠTO PONIJETI:
– ručnik za saunu
– ručnik za tuširanje nakon saune
– dekicu za vođeni prikaz

PREPORUKA:
Preporuča se ući u saunu bez kupaćeg kostima. Dovoljno je omotati se u ručnik kako bi proces detoksikacije bio protočniji.

KAD: 21.03.2020.
VRIJEME: 17:30-22 h (3,5 sata program u sauni + 30 min pauza + 1 sat vođeni prikaz)
GDJE: Bazeni Cerine, Koprivnica
CIJENA PROGRAMA: 200 kn

Potrebno je prijaviti se i rezervirati mjesto zbog ograničenog broja ljudi. Rezervirati mjesto možete kupnjom ulaznice za program na recepciji bazena Cerine. Ako ste spriječeni doći na program, a kupili ste ulaznicu, ona će vrijediti za prvi sljedeći susret kad vam odgovara termin.