Gradski bazeni Cerine organiziraju Uskrsne bazezancije za djecu od 6 do15 godina za plivače i poluplivače od 19.04 do 21.04. od 10.00 do 13.00 sati. Očekuje vas nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače.
Aquatrack poligon dolazi nam ovog puta s još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani, kayak polo i još niz drugih, ukupno 40-tak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost. Uz aquatrack poligon, djeca će moći uživati i u tematskim igrama poput lova na pisanice te uskršnje utrke jaje u žlici.

Djeca će iskusiti neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imati će priliku dokazati se u različitim igrama te šta je najvažnije djeca će se kroz igru i razonodu poticati na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje sa vršnjacima. Zadnji dan igara svi sudionici dobit će poklon paket iznenađenja Podravke, partnera ovog projekta. Program se provodi pod stručnim vodstvom kineziologa.

Pozivamo sve klince i klinceze na Uskrsne bazezancije, prijave traju do 16.04.2022. putem online obrasca kojeg možete preuzeti OVDJE

Cijena cijelog programa iznosi 150,00 kuna, a uplate se vrše na recepciji bazena Cerine do 18.04.2022. godine

Ne propustite ludu zabavu i iskoristite svoje praznike na najbolji mogući način!