Gradski bazeni Cerine organiziraju Uskrsne bazezancije za djecu od 6 do15 godina za plivače i poluplivače od 24.04 do 26.04. od 10.00 do 13.00 sati.

Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače.
Aquatrack poligon dolazi nam ovog puta s još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani, kayak polo i još niz drugih, ukupno 40-tak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost. Uz aquatrack poligon, djeca će moći uživati i u tematskim igrama poput lova na pisanice te uskršnje utrke jaje u žlici.

resize lov na pisanice 2013 (52)_800x600 resize 2 Zimske bazezancije IMG_8553 IMG_8540 IMG_8541 IMG_8563 img_5803_1280x800

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zadnji dan igara pobjednicima će biti uručene medalje. Oni najbolji osvojit će i vrijedne nagrade partnera ovog projekta: Podravke i Wibita dok će svi sudionici dobiti poklon paket iznenađenja.
Djeca će iskusiti neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imati će priliku dokazati se u različitim igrama te šta je najvažnije djeca će se kroz igru i razonodu poticati na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje sa vršnjacima. Program se provodi pod stručnim vodstvom kineziologa i uz nadzor ronilačkog kluba “Plavi”
Pozivamo sve klince i klinceze na Uskrsne bazezancije, prijave traju do 20.04.2019. svoju prijavnicu možete podići na recepciji bazena ili ju preuzeti na stranici. Prijaviti se možete i na način da ispunjenu prijavnicu pošaljete na mail recepcija.cerine@komunalac-kc.hr s naznakom Prijava na Uskrsne bazezancije.

Ne propustite ludu zabavu i iskoristite svoje praznike na najbolji mogući način!

LETAK I PRIJAVNICA – Uskrsne bazezancije 2019