Od 03.01. – 05.01.2018. od 10.00 -13.00 sati, Gradski bazeni Cerine organiziraju već poznate Zimske bazezancije za djecu od 6 -15 godina za plivače i poluplivače.

img_6586 img_6061

img_5961

 

 

 

 

 

 

 

Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače.

Aquatrack poligon dolazi nam ovaj puta sa još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani, kayak polo i još niz drugih, ukupno 40-tak metara malog i velikog poligona  na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima će biti  uručene medalje. Oni najbolji osvojit će  i vrijedne nagrade partnera ovog projekta: Podravke i Wibita dok će svi sudionici dobiti  poklon paket iznenađenja.

 

Djeca će iskusiti neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imati će priliku dokazati se u različitim igrama te šta je najvažnije djeca će se kroz igru i razonodu poticati na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje sa vršnjacima.

Pozivamo sve klince i klinceze na Zimske bazezancije, prijave traju do 31.12.2017., svoju prijavnicu  možete podići na recepciji bazena ili se prijavite na broj telefona 048/240-570.

Ne propustite ludu zabavu i iskoristite svoje praznike na najbolji mogući način!