Lahorka Lojen, voditeljica Plesnog studija Mali i veliki, koji od ožujka djeluje u Koprivnici na Cerinama, ovaj će petak 29. travnja na Međunarodni dan plesa održati dvije besplatne plesne radionice u dvorani Sportskog centra Cerine.

Radionice su namijenjene potpunim početnicima i svima koji žele probati grupni stil plesa kakav se pleše na spotovima i koncertima.

Plesni trening će se sastojati od zagrijavanja, snage, plesne tehnike, učenja koreografije i isplesavanja. Stil koji će se učiti je MTV commercial, koji objedinjuje elemente iz više plesnih stilova: hip-hopa, housea, jazza i drugih.

Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete na mail recepcije bazena: recepcija.cerine@komunalac-kc.hr ili na broj telefona 048/240 -570

Prijaviti se možete na sljedeće radionice:

Radionica 1 – Teen (uzrast 12 do 17 godina) – od 19:00 do 20:00 sati

 Radionica 2 – Odrasli (Od 18 godina na više) – od 20:15 do 21:15

 

Na satove je potrebno doći najkasnije 5 minuta prije početka programa kako bi se na vrijeme presvukli i priključili grupi. Potrebna je udobna sportska odjeća, čiste tenisice za dvoranu i puno smijeha i dobre volje.

Plesni studio Mali i veliki djeluje dvije godine u Križevcima, a od ožujka 2022. godine i u Koprivnici na Cerinama. Studio svojim radom i djelovanjem želi približiti ples svim uzrastima, bez obzira na prethodno plesno iskustvo.

Studio broji 5 grupa sa 70-ak polaznika u dva grada. Osvojili su nekoliko zlatnih, srebrnu i brončanu medalju na međunarodnim plesnim natjecanjima.

Vidimo se u petak na Cerinama!