U subotu 24. studenog od 16:00 do 18:00 sati održat će se plesna radionica popularnih plesova engleskog valcera i discofoxa, na lokaciji Gradskih bazena „Cerine” (funkcionalna dvorana) u organizaciji plesnog studia Magic Move iz Zagreba.

 

Zainteresirani mogu svoje mjesto rezervirati pozivom na broj 092/3593-613 ili mailom magicmove0209@gmail.com

Cijena za jednu osobu iznosi 60,00 kuna.

Magic movePles je poznat kao odličan oblik rekreacije koji poboljšava koordinaciju, opušta nas i ispunjava veseljem, zadovoljstvom i dobrim raspoloženjem te smanjuje napetost i stres. Čini nas pozitivnijima i optimističnijima jer oslobađa hormon sreće. Plesni studio Magic move svoju ljubav prema plesu i pozitivnu plesnu energiju želi podijeliti cijeloj Hrvatskoj, a ovoga puta i u Koprivnici.

 

Engleski valcer stekao je svoju popularnost preko svoje otmjenosti i elegancijie te je danas jedan od najuvaženijih plesova u svijetu.
Discofox prati odličan ritam primjenjiv na svakoj svadbi ili druženju, obilježavaju ga zarazni pokreti koje ćete lako savladati i još dugo upotrebljavati.

 

Plesni studio Magic Move, koji djeluje u Zagrebu, nudi šaroliku ponudu učenja raznih standardnih i latinsko-američkih plesova: engleski i bečki valcer, tango, cha cha cha, discofox, dvokorak, salsa, bachata, kizomba, rumba, samba, jive. Nudi privatnu plesnu poduku i učenje u grupama.

 

Očekujemo vaše prijave i s veseljem se radujemo posjetu!