Isprobali smo i dokazali da možemo uspješno trenirati i na udaljenosti iz udobnosti vlastitog doma, stoga tako nastavljamo i dalje. Tim Sportskog centra Cerine od 25. siječnja uvodi nove termine treninga uživo preko Google Meet aplikacije za sve svoje aktivne članove. Svi članovi koji produže svoje članarine imat će priliku vježbati svaki dan.

Live funkcionalni treninzi odvijat će se od ponedjeljka do petka u dva termina, u 18 i 19 sati, a ponedjeljkom, srijedom i petkom uz funkcionalne treninge na rasporedu je pilates u 19 sati i New fit dance u 20 sati.

Vi birate koje treninge želite i vježbate s našim stručnim timom 45 minuta. Dovoljno je da na računalu ili mobitelu prethodno instalirate Google Meet aplikaciju i da svoje virtualno mjesto rezervirate na mailu: recepcija.cerine@komunalac-kc.hr, u mailu navedete broj kartice, ime, prezime, datum rođenja i termin treninga, nakon čega će vam biti poslan link za pristup live treningu.

Prijaviti se mogu samo korisnici koji imaju aktivnu mjesečnu karticu za programe vježbanja u Sportskom centru Cerine. Ako vam je kartica istekla, svoju mjesečnu članarinu možete uplatiti na recepciji bazena, a ako želite svoju članarinu uplatiti putem internet bankarstva molimo vas da zatražite ponudu putem maila recepcija.cerine@komunalac-kc.hr u kojoj će vam biti poslani svi potrebni podaci.

Prednosti on line treninga:

  • Sigurnija okolina u ovim epidemiološkim okolnostima
  • Upotreba rekvizita koje koristite samo vi
  • Mogućnost vježbanja i kad imate malu djecu jer ne trebate organizirati čuvanje
  • Možete izabrati dobar program i dobrog trenera bez obzira na lokaciju na kojoj živite

 

Možda vam nedostaje dvorana, ljudi u grupi, riječi naših trenera koji vas motiviraju da izdržite još malo i korigiraju vašu izvedbu, no to sve sada možete imati i putem live treninga.

Live treningom dobit ćete povratnu informaciju trenera, a isto tako vidjet ćete ljude koji će zajedno s vama raditi čučnjeve, marince ili držati plank.

Tim Sportskog centra Cerine vas pozdravlja i pruža vam podršku u vremenu kada vam je najpotrebnije. Zajedno smo jači!

Budite FIT, perite ruke, čuvajte sebe i druge!