Ronilački klub ‘Plavi’ na Bazenima Cerine organizira i ove godine Scuba Explorers od 03. srpnja do 05. srpnja 2024. godine  te od 19. kolovoza do 21. kolovoza od 10:00 do 14:00 sati. Scuba Explorers program namijenjen je isključivo djeci između 8 do 12 godina. Osmišljen je na način da kroz igru uključi djecu u osnove ronjenja, upozna ih sa opremom, proširuje znanja o životu u moru i podvodnom svijetu te razvija timski duh i svijest za očuvanjem okoliša. Iskoristite priliku svojem mališanu omogućiti sudjelovanje u jedinstvenom obliku izvan nastavne aktivnosti koja u jednom nudi zabavu i obrazovanje!

Program se izvodi u bazenu uz profesionalni nadzor. Instruktori odgovorni za edukaciju djece imaju dugogodišnje iskustvo u podučavanju novih ronilaca, kao i položen poseban ispit za podučavanje djece po međunarodnom programu i standardima

Standardi programa Scuba Explorers dio su standarda za obuku ronilaca međunarodno priznate škole ronjenja Scuba Schools International (www.divessi.com/hr/diving-for-kids), a ujedno su priznati i od strane Ministarstva prosvjete i športa. Po završetku programa polaznici dobivaju Scuba Explorers certifikat i diplomu, te mogu nastaviti svoju aktivnost kroz daljnje programe.

Prijave i upiti za program Scuba Explorer: