Ronilački klub ‘Plavi’ na Bazenima Cerine organizira program Scuba Rangers od 05. srpnja do 07. srpnja 2022. godine od 10:00 do 14:00 sati.

Scuba Rangers (Podvodni izviđači) program je namijenjen isključivo djeci između 8 do 12 godina. Osmišljen je na način da kroz igru uključi djecu u osnove ronjenja, upozna ih sa opremom, proširuje znanja o životu u moru i podvodnom svijetu te razvija timski duh i svijest za očuvanjem okoliša. Iskoristite priliku svojem mališanu omogućiti sudjelovanje u jedinstvenom obliku izvan nastavne aktivnosti koja u jednom nudi zabavu i obrazovanje!

Program se izvodi u bazenu uz profesionalni nadzor. Instruktori odgovorni za edukaciju djece imaju dugogodišnje iskustvo u podučavanju novih ronilaca, kao i položen poseban ispit za podučavanje djece po međunarodnom programu i standardima Scuba Ranger.

Standardi programa Scuba Ranger dio su standarda za obuku ronilaca međunarodno priznate škole ronjenja Scuba Schools International (www.ssi.com), a ujedno su priznati i od strane Ministarstva prosvjete i športa. Po završetku programa polaznici dobivaju Scuba Ranger certifikat i diplomu, te mogu nastaviti svoju aktivnost kroz daljnje programe poput Scuba Ranger Intermediate Ranger, Advance Ranger i Master Ranger.

Prijave i upiti za program Scuba Rangers: