Želite dobar trening, stručne voditelje, prijateljsko okruženje, izazov i dobru zabavu?
U našim novim programima pronaći ćete sve to bez obzira na vaše vježbačko iskustvo i znanje, stanje treniranosti, zdravstveni status, godine i cilj koji želite postići. Svaki trening povećat će vam razinu energije, pružiti zadovoljstvo vježbanja i poboljšati cjelokupno stanje organizma.

 

AQUA – AEROBIK – za uži struk i lijepe noge

Voda ne samo da pomaže da vježbe imaju jači efekt zbog otpora, već djeluje i umirujuće na živce te oslobađa od stresa.

Utječe na poboljšanje tonusa mišića, opću kondiciju i poboljšanje općeg fizičkog stanja. Idealan je za osobe koje imaju problema s celulitom jer utječe na ubrzanje mikrocirkulacije,te za osobe koje žele reducirati prekomjernu tjelesnu težinu.
Raznovrsne vježbe sa i bez rekvizita koje su od velike koristi osobama koje imaju problema s kralježnicom, koljenima i ostalim lokomotornim sustavom.

Sportske ozljede prilikom vježbanja u vodi iznimno su rijetke, pa su ove aktivnosti primjerene svima.

TERMIN: srijeda u 20:00 sati – REKREACIJSKI BAZEN

Program počinje 05.10.2016.

 

 CERINE TOTAL BODY JUNIOR – za djevojke od 11 do 14 godina

Program koji ciljano djeluje na učvršćivanje i oblikovanje mišića čitavog tijela. Namijenjen je svima koji žele učvrstiti svoje tijelo i postići dobru mišićnu definiciju, a pritom se i dobro zabaviti, razonoditi i opustiti.

 

  • povećava snagu i izdržljivost svih mišićnih skupina
  • Jača koštano – zglobni i tetivni sustav
  • oblikuje cijelo tijelo
  • povećava aerobnu izdržljivost
  • TERMIN: srijeda u 19:00 sati  – Sportski centar Cerine

Program počinje 05.10.2016.

 

 

Ovaj program je sjajna nadopuna na bazične kretnje iz svakodnevnog života (pravilan čučanj, iskorak, sagibanje, nošenje tereta, pravilan trbušnjak) uz naglasak na pravilnost držanja u sjedećim i stajaćim pozicijama. Ovaj program može biti nadopuna bilo kojem sportu jer se tada vježbe prilagođavaju izvođenju tehničkih zadataka sportu specifičnih kretnih struktura.