Dragi korisnici,

odlučili smo ponoviti osnovna pravila i preporuke kojih se moramo pridržavati kako bi vježbanje i boravak u našim prostorima bio maksimalno siguran te skrenuti pozornost na sankcije koje će se provoditi ako se pravila ne poštuju – sve s ciljem zaštite vas kao naših korisnika.

Svaki korisnik na ulazu mora popuniti obrazac kako bismo evidentirali svaku osobu koja se nalazi u zgradi.

Svaki korisnik sa sobom dužan je ponijeti veliki ručnik i čistu opremu i obuću za trening, a prostor će se između treninga temeljito dezinficirati i provjetriti. Nakon korištenja rekvizita, sprava za vježbanje i ostale opreme potrebne za trening korisnik je dužan odmah ih dezinficirati po završetku treninga.

Molimo korisnike da se pridržavaju svih mjera te izbjegavaju nenajavljeni dolazak već da sve informacije potraže putem telefona.

Naručivanje za termine grupnih treninga i termine za teretanu obavljaju se isključivo telefonom (048/240 570 ili 048/240 573) ili osobno na recepciji prilikom dolaska/odlaska na trening.

Također želimo skrenuti pozornost na bitan čimbenik, a to je odjava termina za grupne treninge/teretanu. Još jednom apeliramo na obaveznu prijavu i odjavu rezerviranih termina.

U slučaju nepoštivanja pravila odjave termina minimalno sat vremena prije zakazanog termina, zadržavamo pravo blokade tekuće članarine do isteka iste.

Svaku vrstu prigovora možete podnijeti isključivo u pisanom obliku na mail recepcije: recepcija.cerine@komunalac-kc.hr.

Zahvaljujemo na razumijevanju i ukazanom povjerenju.