Program vježbi za trudnice vezan je uz tjelesnu pripremu za porod te jednostavno dobar osjećaj trudnice. U tijeku su prijave na recepciji Gradskih bazena Cerine, a program započinje 01. lipnja 2020. godine.

Cilj skupnih vježbi u trudnoći je održavanje kondicije trudnica, priprema mišića koji će aktivno sudjelovati tijekom poroda, kao i u poslije porođajnom dobu. Osim toga vježbanjem u trudnoći postiže se pravilno držanje, dolazi do poboljšavanja kardiovaskularnih sposobnosti organizma, uspostavlja se i olakšava nadzor tjelesne težine. Ne treba umanjiti ni psihološke čimbenike čiji se pozitivni učinci osjete u pripremljenosti žene za akt poroda, te pozitivnim stavom koji se razvija dijeljenjem najljepših trenutaka očekivanja majčinstva s grupom.

Vježbe se provode dva puta tjedno u trajanju od sat vremena u dva termina u 10:00 i u 16:00 sati pod vodstvom licenciranih trenera, a za prisustvovanje vježbama potrebna je potvrda liječnika o sposobnosti trudnice da sudjeluje u navedenim vježbama.

Sve informacije i rezervacije na 048/240-570 ili 098/934-93-19.