U subotu 13. ožujka 2021. godine s početkom u 10,00 sati u parku pokraj Gradskih bazena Cerine održati će se Sportsko rekreativna zona Budi FIT.

Pod stručnim vodstvom kineziologa sportskog centra Cerine održati će se kombinacija aerobnog vježbanja i intenzivnih vježbi ciljano usmjerenih na pojedine dijelove tijela koji povećavaju pokretljivost, snagu i izdržljivost uz aktivaciju svih glavnih mišićnih skupina.

Kroz program Budi FIT razvijaju se gotovo sve motoričke i funkcionalne sposobnosti, a naglasak je na mobilnosti, stabilnosti, koordinaciji i aerobnoj sposobnosti.

Prostirke i rekviziti su osigurani. Potrebno je ponijeti ručnike i vodu.

Sportsko rekreativna zona Budi FIT održava se u sklopu aktivnosti „Volonteri u parku“, projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Za sve ljubitelje zdravog načina života Sportski centar Cerine u Budi fit Zoni pobrinut će se da svatko od vas dobije dozu POZITIVNE ENERGIJE kroz različite programe treninga i oblike vježbanja.

Prostirke i rekviziti su osigurani. Ponesite ručnike, vodu, dovedite dobro društvo i uživajte u bogatom programu Budi fit zone.