Blagdani su pred vratima, ali to ne znači da trebate odustati od svoje fitness rutine! Pozivamo vas na naše prvo po redu Božićno natjecanje, jedinstveno iskustvo koje će spojiti radost blagdana s održavanjem vaše tjelesne forme.

Datum: 18.12.2023.

Vrijeme: 19:00 sati

Lokacija: Sportski Centar Cerine

Kotizacija po sudioniku: 10,00 eura

Dress Code: prigodna božićna sportska oprema, budite kreativni i izrazite svoj blagdanski duh!

Rekviziti za trening: vlastito tijelo i blagdanski duh

Nakon treninga, pozivamo sve sudionike na MingLanje u prostoru caffe bara Cerine uz Dolcela Hi protein shakove koji su idealni za oporavak mišića nakon treninga. Svi sudionici imat će priliku isprobati shakove raznih okusa: brownie, cookie, cheesecake malina i tiramisu koji uz bogatstvo proteina sadrže samo prirodne šećere pa se u njima uživa bez grižnje savjesti.

Ova fitness avantura savršena je prilika da pokažete svoju FIT formu koju ste postigli trenirajući u Sportskom centru Cerine. Pridružite nam se na Božićnom treningu vlastitom težinom, osvojite vrijedne nagrade i zajedno stvorimo nezaboravno iskustvo koje će nas inspirirati kroz blagdane i održati naše tijelo zdravim i jakim.

Svoje mjesto možete rezervirati osobno na recepciji, pozivom na 048/240-570 ili mailom na recepcija.cerine@komunalac-kc.hr