Bazeni Cerine Koprivnica u sklopu svojeg bogatog ljetnog programa nastavlja s radionicama i zabavnim sadržajima za djecu i mlade.

Ljetna plesna radionica na Cerinama počinje u ponedjeljak, 20. srpnja, i trajat će sve do petka, a namijenjena je predškolskoj i školskoj djeci.

Program sadrži raznolike aktivnosti iz područja plesa. Cilj je približiti djeci plesnu umjetnost te im omogućiti da razviju svijest o prirodnom kretanju u samostalnom i interaktivnom odnosu s drugima. Rezultat  je samoprihvaćanje, razumijevanje drugih i poštivanje razlika. Ples ne poznaje granice (jezik, rod, naciju, socijalni status, kulture), djeluje na perceptivnu, kinestetsku, kognitivnu i stvaralačku razinu učenja, potiče razvoj inteligencije, a metode koje se koriste u učenju plesa razvijaju kreativnost, samosvjesnost i kritičko razmišljanje.

Izražavanjem svojih ideja i osjećaja djeca će kroz radionice podizati svoje samopouzdanje. Ples će ih potaknuti na istraživanje, jednakost i suosjećanje. Ples ne zahtjeva nikakvo predznanje!

“Sva su djeca rođena kao umjetnici. Trik je ostati umjetnik i kad odrasteš.”

Program je osmislila i vodit će ga Jelena Matijaško, voditeljica plesnih tehnika.

Ljetna plesna radionica održavat će se svakog dana od 20. do 24. srpnja u dva termina:

od 16 do 17 sati za predškolsku djecu

od 17 do 18 sati za školsku djecu

Prijaviti se možete na broj telefona 048/240-570 ili na e-mail adresu recepcija.cerine@komunalac-kc.hr