Četvrti i zadnji ovogodišnji Ljetni kamp, tradicionalni jednotjedni program za djecu i mlade na Bazenima Cerine, od 21. do 25. kolovoza okupio je 20 – tak mališana koji su tijekom pet dana uživali u igrama na vodi, raznim  kreativnim radionicama, engleskim radionicama te sportskim aktivnostima i zaboravljenim igrama pod vodstvom kineziologa i animatora s bazena.

Program je bio zaista raznolik – kreativne radionice, društvene igre, a posebno je bilo zanimljivo učiti engleski i isprobati razne sportove.

U posjet mališanima došao je Hrvački klub Podravka te Judo klub Koprivnica. Djeca su imala prilike upoznati se s navedenim sportovima te su saznali kako, zašto i na koji način se trenira. Treneri iz klubova demonstrirali su neke vježbe što je djecu posebno razveselilo. Zajedno su imali vježbe zagrijavanja te uz stručnu pomoć vježbali pojedine tehnike iz spomenutih sportova.

Isto tako djecu su posjetili članovi Twirling kluba Koprivnica te im pokazali čime se oni u klubu bave, a i mališani su se okušali u twirlingu. Naravno, igre na vodi svakodnevno su bile na rasporedu, a u bogatom programu bio je uključen i ručak kroz svih pet dana Kampa.

U petak je održano završno druženje uz podjelu priznanja i majica te poklon paketa partnera kampa, Podravke d.d.