Drugi Ljetni kamp, tradicionalni jednotjedni program za djecu i mlade na Bazenima Cerine, od 10. do 14. srpnja okupio je više od 20 mališana koji su tijekom pet dana uživali u igrama na vodi, raznim  kreativnim radionicama, engleskim radionicama te zaboravljenim igrama uz vodstvo kineziologa i animatora s bazena.

Program je bio zaista raznolik – twirling radionice, društvene igre, kreativne radionice te zaboravljene igre, a posebno je bilo zanimljivo učiti engleski i isprobati razne sportove.

U posjet mališanima došli su i vatrogasci iz DVD-a Starigrad. Djeca su imala prilike upoznati se s poslovima vatrogasaca te su razgledali cijelu opremu i vatrogasni kamion. Najuzbudljiviji dio je bio špricanje mete dok je na kraju druženja za sve polaznike bilo organizirano natjecanje na poligonu za mladež.

Naravno, igre na vodi svakodnevno su bile na rasporedu, a u bogatom programu bio je uključen i ručak kroz svih pet dana Kampa.

U petak je održano završno druženje uz podjelu priznanja i majica. Sljedeći Ljetni kamp na rasporedu je od 14. do 18. kolovoza i od 21. do 25. kolovoza.

Sve informacije i rezervacije: 048/240-570 i recepcija.cerine@komunalac-kc.hr