Treći Ljetni kamp, tradicionalni jednotjedni program za djecu i mlade na Bazenima Cerine, od 14. do 18. kolovoza okupio je 10 – tak mališana koji su tijekom pet dana uživali u igrama na vodi, raznim kreativnim radionicama, engleskim radionicama te sportskim aktivnostima pod vodstvom kineziologa i animatora s bazena.

Program je bio zaista raznolik – kreativne radionice, društvene igre, a posebno je bilo zanimljivo učiti engleski i isprobati razne sportove.

U posjet mališanima došao je Hrvački klub Podravka te Judo klub Koprivnica. Djeca su imala prilike upoznati se s navedenim sportovima te su saznali kako, zašto i na koji način se trenira. Treneri iz klubova demonstrirali su neke vježbe što je djecu posebno razveselilo. Zajedno su imali vježbe zagrijavanja, te uz stručnu pomoć vježbali pojedine tehnike iz spomenutih sportova.

Naravno, igre na vodi svakodnevno su bile na rasporedu, a u bogatom programu bio je uključen i ručak kroz svih pet dana Kampa.

U petak je održano završno druženje uz podjelu priznanja i majica. Sljedeći Ljetni kamp na rasporedu je od 21. do 25. kolovoza.

Sve informacije i rezervacije: 048/240-570 i recepcija.cerine@komunalac-kc.hr