Želiš postati fit (a ne znaš kako)? Znamo mi – uključi se u Cerine Fit izazov. Sve što treba je malo dobre volje i čvrste odluke sa željom da se dovedeš u dobru formu. Mi brinemo za sve ostalo!

U 9 tjedana vježbanja pod vodstvom stručnih kineziologa, ostvari postavljene ciljeve. Uz kombinaciju funkcionalnih treninga koji će se održavati 5 dana u tjednu te plivanja i saune vikendima dođi do željenih rezultata.

Vođenje evidencije kilograma i obujma tijela vršit će se od početka do kraja programa dok ćeš uz savjete nutricionista naučiti kako se pravilno i zdravo hraniti u Zavodu za javno zdravstvo KCKŽŽ. U grupi od 10 korisnika koji se bore za svoje savršeno tijelo, pronađi dodatnu motivaciju te dokaži svima da ti to možeš.

DSC_0153 DSC_0155 DSC_0166 DSC_0184 DSC_0229  DSC_0321 3 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stručni tim Vas 9 tjedana vodi kroz multidisciplinarni program koji uključuje vježbanje, ciljanu i prilagođenu prehranu, stručna predavanja te svakodnevnu individualnu potporu svakom polazniku. Ključ uspjeha programa temelji se na jedinstvenoj metodi te prilagođavanju programa svakom pojedincu.

Naglasak je na radu s rekreativcima kojima je potrebna motivacija i stručna podrška. Sve smo objedinili na jednom mjestu.

Počinjemo s vašom detaljnom analizom tijela:

  • Pomoću precizne vage i mjerenja dobijemo informacije o omjeru mišića, masti i vode u vašem tijelu te općem stanju metabolizma. (Zavod za javno zdravstvo KCKŽŽ)
  • Fitness testiranjem  dobivamo uvid u fizičko stanje vašeg organizma (kondiciji, fleksibilnosti i snazi)
  • Razgovorom prije početka vježbanja saznajemo sve o vašim željama i problemima
  • Savjeti nutricionista i plan prehrane (Zavod za javno zdravstvo KCKŽŽ)

Kad dobijemo cijelu sliku o vama slažemo treninge i prehranu najbolju za vas i za postizanje vaših ciljeva. Naglasak u našem centru je na zdravlju, naš cilj je motivirati vas i potaknuti da se u svom tijelu osjećate bolje, zdravije, ljepše, poletnije i lakše!

Akcijska cijena programa: 2.000,00 kn, plaćanje do 4 rate maestro Podravska banka
Početak programa: 11.03.2018.
Prijave na recepciji Gradskih bazena Cerine 048/240-570

*U cijenu programa uključena su 44 funkcionalna treninga kroz 9 tjedana i 8 sati plivanja + 8 sati saune kroz 8 vikenda te mjerenja i nutricionistički savjeti stručnjaka iz Zavoda za javno zdravstvo

Na društvenim mrežama postavljaj svoje slike napretka uz oznake #FitjeHit i #CerineFitIzazov te osvoji vrijedne nagrade za najbolje postignute rezultate.

JER BITI FIT TOTALNI JE HIT!

1Q7A3218