Više od 90 djece od 03. do 05. siječnja, natjecalo se u raznim disciplinama – tko brži u čamcu na vodi, skok u vis i skok u dalj na vodi, utrka na luftićima, delfin štafeta, zarobljeno plivanje u dvoje, velikoj stijeni, mostovima, rockeru, klackalici i nizu drugih poligona.

 

Zimske bazezancije IMG_9033r IMG_9043r IMG_9071r resize 2 resize

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Djeca su pokazala svoje vještine, brzinu i spretnost, a najveće oduševljenje bio je ponovno veliki aquatrack poligon s još više atraktivnih elemenata.

Ukupno 50-tak metara malog i velikog poligona  na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem su mališani testirali svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.
Zadnji dan igara pobjednicima su uručene medalje  i vrijedne nagrade partnera ovog projekta: Podravke i Wibita, dok su svi sudionici dobili poklon paket iznenađenja.
Djeca su iskusila neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imali su priliku dokazati se u različitim igrama te što je najvažnije djeca su kroz igru i razonodu poticala na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje s vršnjacima.

Na bazenima “Cerine” najavljene su i Ljetne bazezancije za vrijeme ljetnih školskih praznika koje djeca već sada nestrpljivo očekuju.