Novosti

Završio zadnji ovogodišnji Ljetni kamp na Cerinama

Treći, ujedno i posljednji ovogodišnji Ljetni kamp za djecu održao se proteklog tjedna na Bazenima Cerine. 15-ak mališana uživalo je tijekom pet dana u igrama na vodi, plesnim radionicama i učenju novih znanja, a bilo je tu i neizostavne zabave, druženja i stjecanja novih prijateljstava.

Kamp su vodili naši iskusni treneri koji su djeci osmislili pet dana punih dobre zabave uz razne zadatke, natjecanja i druženje, a u sklopu Kampa polaznici su imali i ručak. Na kraju je svaki polaznik primio diplomu i prigodni poklon.

Opširnije
Novosti

REMONT koprivničkih Bazena Cerine

Obavještavamo korisnike Bazena Cerine da će se od 9. do 20. rujna održati redovni godišnji remont bazenskog, sportskog i wellness dijela kompleksa, kao i ostali redoviti godišnji poslovi održavanja.

Tijekom remonta nesmetano će raditi teretana, održavat će se grupni treninzi (obavezna online rezervacija i provjera termina) i masaže.

Od 2. do 20. rujna neće raditi sauna, a od 9. do 20. rujna neće raditi Caffe bar i restoran Cerine.

Prvi radni dan je 21. rujna 2024. godine.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Bazeni Cerine Koprivnica

Opširnije
Novosti

Scuba istraživači na Cerinama naučili roniti

Ronilački klub ‘Plavi’ na Bazenima i ovog kolovoza organizirao je Scuba Explorers tečaj za djecu između 8 do 12 godina. Mališani su kroz tri dana obuke i igre naučili osnove ronjenja, upoznali su se s opremom, proširili znanja o životu u moru i podvodnom svijetu te razvijali timski duh i svijest za očuvanjem okoliša.

Program se iodržao u bazenu uz profesionalni nadzor. Instruktori odgovorni za edukaciju djece imaju dugogodišnje iskustvo u podučavanju novih ronilaca, kao i položen poseban ispit za podučavanje djece po međunarodnom programu i standardima

Standardi programa Scuba Explorers dio su standarda za obuku ronilaca međunarodno priznate škole ronjenja Scuba Schools International (www.divessi.com/hr/diving-for-kids), a ujedno su priznati i od strane Ministarstva prosvjete i športa. Po završetku programa polaznici su dobili Scuba Explorers certifikat i diplomu, te mogu nastaviti svoju aktivnost kroz daljnje programe.

Opširnije
Novosti

Radno vrijeme – 15. kolovoz 2024.

Obavještavamo korisnike usluga Bazena Cerine da u četvrtak, 15. kolovoza 2024. godine radimo prema redovnom radnom vremenu, od 8:00 do 22:00 sata.

U Sportskom centru Cerine 15. i 16. kolovoza 2024. godine neće se održavati grupni i individualni treninzi.

Sauna i teretana rade prema redovnom radnom vremenu.

Opširnije
Novosti

Prijavi se na Ljetni kamp na Cerinama

Na rasporedu je zadnji ovogodišnji Dječji ljetni kamp koji će mališanima ponuditi pregršt zabave, učenja i rekreacije kroz petodnevno druženje na Bazenima Cerine, i to od 19. do 23. kolovoza.
Ljetni kamp traje od ponedjeljka do petka, od 10 do 16 sati, a vrijeme provedeno na Bazenima Cerine ispunjeno je druženjem, dobrom zabavom i rekreacijom. Ovaj ritmičko – sportski kamp ima fokus na ritmičku gimnastiku i sportske igre te pomaže djeci da razviju motoričke vještine kroz gimnastičke elemente, natjecanja i kreativne radionice.

Na kraju Kampa polaznici će dobiti poklon iznenađenja i diplomu za sudjelovanje.
Broj djece ograničen je na 20 (plivači i poluplivači), a s njima će tijekom cijelog Kampa biti stručni treneri i osoblje Bazena Cerine.

Cijena: 80 eura (50% popust na drugo i svako sljedeće dijete)

Informacije i rezervacije:
recepcija.cerine@komunalac-kc.hr
048/240-570

Opširnije
Skip to content