Novosti

Jana Cerine Open – raspored odigravanja utakmica

Jana Cerine Open, rekreativni turnir u odbojci na pijesku, održat će se ove subote, 1. kolovoza, od 11 sati. Molimo sve ekipe da na terenu budu do 10.30 sati. Svi sudionici turnira mogu se besplatno kupati na Bazenima Cerine, a ulaz na sunčalište za sve posjetitelje turnira je besplatan. Proglašenje pobjednika predviđeno je za 17 sati.

Ne zaboravite i noćno kupanje do 23 sata uz DJ-a, party pića i odličnu atmosferu na omiljenoj ljetnoj destinaciji – Bazenima Cerine!

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA

PRVO KOLO VRIJEME
BUDIMO REALNI VS MEĐAŠI 11:00
PUN ŠUS TEAM VS ACB 11:30
BRATIĆI VS OPG BOGATIROM 12:00
DRUGO KOLO VRIJEME
MARKS VS BUDIMO REALNI 12:30
FANTASTIČNA DVOJKA VS PUN ŠUS TEAM 13:00
ČAVLI VS BRATIĆI 13:30
TREĆE KOLO VRIJEME
MEĐAŠI VS MARKS 14:00
ACB VS FANTASTIČNA DVOJKA 14:30
OPG BOGATIROM VS ČAVLI 15:00
ZA PRVA TRI MJESTA VRIJEME
1.A – 1.B 15:30
1.A – 1.C 16:00
1.B – 1.C 16:30
PROGLAŠENJE POBJEDNIKA U 17:00H

Pravila turnira Jana Cerine Open

Opširnije
Novosti

Make a wish – nagradna igra Bazena Cerine

Čarobni prosinac na Bazenima Cerine, osim popustima na cjelodnevne wellness pakete, obilježit ćemo i nagradnom igrom Make a wish.

Od 11. do 21. prosinca 2023. godine svaki korisnik bazena, sportskog centra ili wellnessa može zaželjeti želju – bilo koju uslugu iz naše ponude po izboru – i ubaciti je u čarobnu kutiju želja.

Izvlačenje je 22. prosinca kada ćemo tri najsretnija sudionika igre nagraditi upravo njegovom željom koju je ubacio u našu čarobnu kutiju.

Vidimo se na Bazenima Cerine i ovog prosinca!

*paketi individualnih i zdravstvenih programa nisu uključeni u nagradnu igru

Opširnije
Novosti

Poklon paketi Cerina idealni ‘za pod bor’ najmilijima

Blagdansko vrijeme darivanja već je počelo, a Bazeni Cerine i za adventsko vrijeme imaju odličnu ideju! Razveselite svoje najmilije i poklonite im ljepotu i zdravlje.

Poklon paketi koje smo pripremili čekaju vas na recepciji Bazena Cerine, a ovog Božića kreirajte svoju kombinaciju omiljenih usluga i obradujte članove obitelji ili prijatelje onime što najviše vole.

Sigurni smo da je masaža uvijek dobra ideja za poklon, a ljubiteljima kupanja poklonite ulaznice za bazen. Ne zaboravite i na saunu i sve blagodati toplog opuštanja u ove hladne zimske dane.

Božićni Wellness dnevni paketi – katalog pogledajte OVDJE

  • Relax day paket
  • Relax day paket za dvoje
  • Worout day paket
  • Detox day paket
  • Frajle day paket
Opširnije
Novosti

Održan 12. Kup grada Koprivnice u plivanju

U povodu Dana grada Koprivnice i u organizaciji Plivačkog kluba Cerine, u subotu, 11. studenog održan je 12. po redu Kup grada Koprivnice u plivanju. Na natjecanju je sudjelovalo 15 hrvatskih klubova s više od 350 plivačica i plivača koji su se natjecali u disciplinama 100 mješovito, 100 slobodno, 50 slobodno, 50 leđno, 50 leptir i 50 prsno.

Mnogobrojnim plivačicama i plivačima te njihovim roditeljima i prijateljima, uime Grada Koprivnice s dobrim sportskim željama obratio se saborski zastupnik i gradonačelnik Mišel Jakšić i trenerica PK Cerine Lana Kovač. Otvorenju turnira prisustvovali su i predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec, članovi Uprave Komunalca Dubravka Horvat i Goran Međurečan i voditeljica bazena Cerine Sonja Šafar.

Opširnije
Novosti

NAJAVA – 12. Plivački kup grada Koprivnice na Cerinama

U povodu obilježavanja Dana grada Koprivnice, Plivački klub Cerine organizira 12. Kup grada Koprivnice, jako plivačko natjecanje za kadete, mlađe kadete i početnike koje će se održati u subotu, 11. studenoga 2023. godine na Bazenima Cerine. Na natjecanju, koje počinje u 12 sati, nastupit će 15 klubova iz cijele Hrvatske s oko 350 plivačica i plivača. Dođite i podržite ovo jedino plivačko natjecanje u našoj županiji.
Bazen za plivače neće se moći korisiti od 10 do 18 sati.

Opširnije
Novosti

3. Vaterpolo Pirana turnir na Bazenima Cerine

ŠD Pirane ove subote, 4. studenog 2023. godine na Bazenima Cerine Koprivnica organiziraju turnir u vaterpolu na kojem će sudjelovati šest ekipa vaterpolista.
Obavještavamo građane da će tog dana bazen za plivače biti rezerviran za turnir i građani ga neće moći koristiti od 10 do 15 sati.
Zahvaljujemo na razumijevanju!
Opširnije
Novosti

Županijsko osnovnoškolsko natjecanje u plivanju na Bazenima Cerine

U utorak, 24. listopada, na Bazenim Cerine održano je Županijsko natjecanje u plivanju na kojem su se takmičili učenici triju osnovnih škola: OŠ Podolice, Braća Radić i Antun Nemčić Gostovinski. U ime domaćina natjecanja, OŠ Braća Radić, djecu, trenere i suce pozdravio je Krešo Grgac, ravnatelj škole, te svima zaželio puno sportskog uspjeha i pozitivnog druženja. Natjecanje se održalo prema Propisniku Državnog prvenstva Školskih športskih društava osnovnih i srednjih škola za šk. god 2023/2024.

 

Opširnije