Novosti

Jana Cerine Open – raspored odigravanja utakmica

Jana Cerine Open, rekreativni turnir u odbojci na pijesku, održat će se ove subote, 1. kolovoza, od 11 sati. Molimo sve ekipe da na terenu budu do 10.30 sati. Svi sudionici turnira mogu se besplatno kupati na Bazenima Cerine, a ulaz na sunčalište za sve posjetitelje turnira je besplatan. Proglašenje pobjednika predviđeno je za 17 sati.

Ne zaboravite i noćno kupanje do 23 sata uz DJ-a, party pića i odličnu atmosferu na omiljenoj ljetnoj destinaciji – Bazenima Cerine!

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA

PRVO KOLO VRIJEME
BUDIMO REALNI VS MEĐAŠI 11:00
PUN ŠUS TEAM VS ACB 11:30
BRATIĆI VS OPG BOGATIROM 12:00
DRUGO KOLO VRIJEME
MARKS VS BUDIMO REALNI 12:30
FANTASTIČNA DVOJKA VS PUN ŠUS TEAM 13:00
ČAVLI VS BRATIĆI 13:30
TREĆE KOLO VRIJEME
MEĐAŠI VS MARKS 14:00
ACB VS FANTASTIČNA DVOJKA 14:30
OPG BOGATIROM VS ČAVLI 15:00
ZA PRVA TRI MJESTA VRIJEME
1.A – 1.B 15:30
1.A – 1.C 16:00
1.B – 1.C 16:30
PROGLAŠENJE POBJEDNIKA U 17:00H

Pravila turnira Jana Cerine Open

Opširnije
Novosti

Razmazite se na Bazenima Cerine u povodu Dana žena

Dan žena na Bazenima Cerine obilježavat će se čak dva dana, i to u subotu i nedjelju, 6. i 7. ožujka.

Ovog puta pripremili smo program kreiran posebno za nježniji spol, no i muškarci će pronaći nešto za sebe u sadržaju koji uključuje kupanje, saunu, masaže i lagane vježbe opuštanja.

Program u povodu Dana žena na Cerinama počinje u 17 sati, a u paket je uključeno cjelodnevno kupanje na bazenima, sauna program uz vodstvo iskusnog sauna majstora, piling tijela te opuštajuću masažu. Sve posjetitelje očekuje i piling te maska za lice najnovijim Afrodita proizvodima. Za muškarce smo pripremili reflekso masažu stopala, a svi zajedno uživat će u laganim vježbama opuštanja i slatkim zalogajčićima.

Poklonite sebi ili svojoj ljepšoj polovici Dan žena za pamćenje!

Cijena programa po osobi po danu: 230 kuna

Vidimo se na Bazenima Cerine!

Opširnije
Novosti

Nastavljamo i sa live treninzima na Cerinama

Za sve naše korisnike osim treninga u dvoranama i teretani nudimo i dalje mogućnost live treninga.

Live funkcionalni treninzi odvijat će se od ponedjeljka do petka u 20 sati, a ponedjeljkom, srijedom i petkom uz funkcionalne treninge na rasporedu je pilates u 18:15sati i New fit dance u 20:15 sati.

Opširnije
Novosti

Otvorena terasa Sportskog centra Cerine

Od ovog tjedna svi korisnici programa vježbanja u Sportskom centru Cerine imaju na raspolaganju dodatni prostor za vježbe zagrijavanja i istezanja. Terasa Cerina pored teretane natkrivena je, uređena i opremljena spravama i rekvizitima poput sprave za veslanje, multifunkcionalne podesive klupe, spinning biciklima, pilates loptama, elastičnim pilates trakama i drugom opremom. Boravak na svježem zraku važniji je nego ikad, a najbolji je kada se kombinira s tjelesnim aktivnostima.

Vježbanje na otvorenom uz podršku naših trenera nikad nije bilo dostupnije i zanimljivije, a uz pogled na okolno zelenilo potaknut će tijelo i duh da rade u harmoniji, brže, zdravije i bolje.

Opširnije
Novosti

Sportski centar Cerine – raspored treninga i pravila ponašanja

Poštovani korisnici Sportskog centra Cerine,

danas ponovno krećemo u nove izazove i pobjede u vježbanju i stjecanju i održavanju kondicije u našim dvoranama i teretani. Donosimo vam popis mjera za koje vas molimo da ih se pridržavate kako bi ponovno zajedno uživali u prednostima vježbanja u profesionalnom okruženju pod vodstvom naših trenera u sportskom centru./

  • Obavezna telefonska rezervacija željenog termina na broj 048/240-570 (broj sudionika po treningu je ograničen propisanom kvadraturom prostora po osobi)
  • Jednom prijavom i dolaskom osoba može sudjelovati samo u jednom treningu (za koji se telefonski prijavila)
  • Obavezno je ispuniti obrazac s traženim podacima kod dolaska na Cerine (obrazac se nalazi na stolu ispred recepcije)
  • Za teretanu je također potrebna telefonska rezervacija
  • Kod ulaska u prostor Cerina obavezno je nošenje maski, dezinfekcija ruku i održavanje razmaka
  • Obavezno je korištenje velikog ručnika kao podloge kod izvođenja vježbi
  • Tuširanje nakon treninga u Sportskom centru Cerine nije dozvoljeno

Danas s radom počinje i vanjski prostor za vježbanje/istezanje koji se nalazi na terasi pored teretane. Prostor je natkriven i na njemu se nalaze sprave i rekviziti: sprava za veslanje, multifunkcionalna podesiva klupa, spinning bicikli, pilates lopte, elastične pilates trake i slično.

Do kraja veljače nastavit ćemo i s online funkcionalnim treningom, i to svakog radnog dana u 20 sati.

RASPORED TRENINGA U SPORTSKOM CENTRU CERINE

Opširnije
Novosti

Vikend ljubavi kao niti jedan do sada

Valentinovo na Bazenima Cerine ove se godine održavalo dva dana, u subotu i nedjelju, a pohvale za bogat sadržaj i dobru organizaciju dolaze sa svih strana. Parovi koji su odlučili Dan zaljubljenih provesti u opuštenoj i romantičnoj atmosferi Cerina uživali su u svakom trenutku, a za jedan od parova biti će ovo zaista Valentinovo za pamćenje – pala je i jedna (uspješna) prosidba! Kupanje u bazenu uz odličnu glazbu, piće dobrodošlice te osvježavajući napitci i voćne salate oduševili su parove već na samom dolasku, a pravi je hit bila nova sauna na terasi na prvom katu. Posebna po svojoj staklenoj stijeni koja omogućuje pogled na okolinu, oduševila je ljubitelje saune i pogledom na predivan zalazak sunca. Hladna kupka nezaobilazna je bila nakon grijanja u sauni, a da cijeli događaj bude u potpunosti zaokružen pobrinuli su se naši fizioterapeuti i maseri zaduženi za opuštajuće masaže.

Hvala svim posjetiteljima na povjerenju i pohvalama, a od danas se vidimo ponovno – na bazenu, masaži i saunama, a ne zaboravite niti na vraćanje kondicije u Sportskom centru Cerine koji od danas ponovno otvara svoja vrata.

Opširnije
Novosti

Obavijest posjetiteljima Bazena Cerine

Poštovani posjetitelji,

ovog vikenda, 13. i 14. veljače, na Bazenima Cerine održava se program Valentinovo na Cerinama, no bazenski dio Cerina otvoren je za sve građane koji žele ove hladne dane iskoristiti za kupanje do 22 sata.

Na spomenute datume (13. i 14. veljače) neće se moći koristiti Wellness&Spa zona od 16 sati nadalje. Do 16 sati možete uživati u blagodatima finske i biosaune.

Ako još niste rezervirali svoje mjesto u programu Valentinovo na Cerinama – požurite! Preostalo nam je još samo nekoliko mjesta, a broj sudionika je ograničen.

Opširnije