Novosti

Jana Cerine Open – raspored odigravanja utakmica

Jana Cerine Open, rekreativni turnir u odbojci na pijesku, održat će se ove subote, 1. kolovoza, od 11 sati. Molimo sve ekipe da na terenu budu do 10.30 sati. Svi sudionici turnira mogu se besplatno kupati na Bazenima Cerine, a ulaz na sunčalište za sve posjetitelje turnira je besplatan. Proglašenje pobjednika predviđeno je za 17 sati.

Ne zaboravite i noćno kupanje do 23 sata uz DJ-a, party pića i odličnu atmosferu na omiljenoj ljetnoj destinaciji – Bazenima Cerine!

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA

PRVO KOLO VRIJEME
BUDIMO REALNI VS MEĐAŠI 11:00
PUN ŠUS TEAM VS ACB 11:30
BRATIĆI VS OPG BOGATIROM 12:00
DRUGO KOLO VRIJEME
MARKS VS BUDIMO REALNI 12:30
FANTASTIČNA DVOJKA VS PUN ŠUS TEAM 13:00
ČAVLI VS BRATIĆI 13:30
TREĆE KOLO VRIJEME
MEĐAŠI VS MARKS 14:00
ACB VS FANTASTIČNA DVOJKA 14:30
OPG BOGATIROM VS ČAVLI 15:00
ZA PRVA TRI MJESTA VRIJEME
1.A – 1.B 15:30
1.A – 1.C 16:00
1.B – 1.C 16:30
PROGLAŠENJE POBJEDNIKA U 17:00H

Pravila turnira Jana Cerine Open

Opširnije
Novosti

Završio drugi Ljetni kamp na Cerinama

Drugi ovogodišnji Ljetni kamp na Bazenima Cerine završio je u petak, 12. srpnja i to podjelom diploma za 20-ak mališana koji su tijekom cijelog tjedna na Cerinama provodili vrijeme uz kombinaciju plesnih radionica i nogometnih treninga, kupali se u bazenu te igrali razne kreativne igre.

Kamp se održavao od 08. do 12. srpnja svakog dana od 10 do 16 sati uz konstantno vodstvo iskusnih kineziologa koji su na zabavan način djeci približili neke nove plesne korake i nogometne finte te ih animirali u sportskoj dvorani i u bazenu. Svakog dana u sklopu Kampa imali su ručak, a na kraju petodnevnog druženja prepunog uzbuđenja i tjelesne aktivnosti svako dijete dobilo je diplomu, majicu i poklone našeg partnera Podravke.

Sljedeći kamp (ritmičko – sportski) na rasporedu je od 19. do 23. kolovoza, a mjesto za svog mališana možete rezervirati na recepcija.cerine@komunalac-kc.hr ili na 048/240-570.

Opširnije
Novosti

Prvi Ljetni kamp Cerine u znaku borilačkih sportova

Prvi ovogodišnji Ljetni kamp na Bazenima Cerine završio je danas podjelom diploma za 20-ak mališana koji su tijekom cijelog tjedna na Cerinama učili osnove borilačkih sportova, kupali se u bazenu te igrali razne kreativne igre. Kamp se održavao svakog dana od 10 do 16 sati uz konstantno vodstvo iskusnih kineziologa koji su na zabavan način djeci približili borilačke vještine te ih animirali u sportskoj dvorani i u bazenu. Svakog dana u sklopu Kampa imali su ručak, a na kraju petodnevnog druženja prepunog uzbuđenja i tjelesne aktivnosti svako dijete dobilo je diplomu, majicu i poklone našeg partnera Podravke.

Sljedeći kamp (plesno-nogometni) počinje već ovog ponedjeljka i već je popunjen, a mjesto za svojeg mališana u terminu od 19. do 23. kolovoza možete rezervirati na recepcija.cerine@komunalac-kc.hr ili na 048/240-570.

Podsjećamo i na sljedeći Scooba Explorer program ronjenja koji će se održati od 19. do 21. kolovoza.

Opširnije
Novosti

Scuba Explorer na bazenima Cerine

Ronilački klub ‘Plavi’ na Bazenima Cerine organizira i ove godine Scuba Explorers od 03. srpnja do 05. srpnja 2024. godine  te od 19. kolovoza do 21. kolovoza od 10:00 do 14:00 sati. Scuba Explorers program namijenjen je isključivo djeci između 8 do 12 godina.

Opširnije
Novosti

Prijavi se na Ljetni kamp na Cerinama

Dječji ljetni kamp i ove će godine mališanima ponuditi pregršt zabave, učenja i rekreacije kroz petodnevno druženje na Bazenima Cerine, ove godine u tri termina. Prvi kamp kreće 01. srpnja, drugi 08. srpnja, a za sve mališane željne dobre zabave tijekom školskih praznika osigurali smo još jedan termin u kolovozu i to od 19. kolovoza.

Opširnije
Novosti

Budi FIT zona na Hummus Fest-u

U subotu, 25. svibnja u sklopu manifestacije Hummus Fest koju u Gradskom parku Koprivnica treću godinu za redom organizira koprivničko poduzeće Sana očekuje vas Sportsko rekreativna zona Budi FIT u terminu od 10:00 do 11:00 sati pod vodstvom stručnih kineziologa Sportskog centra Cerine.

Opširnije
Novosti

Sauna evening 25. svibnja na Cerinama

Dragi naši korisnici,

pozivamo vas na još jedan Sauna program 25.svibnja 2024. godine od 18:00 do 22:00 sata u Spa centru Cerine u panoramskoj finskoj sauni. Prepustite se čarima sauniranja pod vodstvom nove sauna majstorice Petre Dasović s višegodišnjem iskustvom u vođenju raznolikih sauna programa.

Rezervirajte svoje mjesto već danas jer je broj korisnika ograničen!

Cijena programa u trajanju četiri sata po osobi iznosi 25 €, a program uključuje:

  • vođeni sauna program
  • vrtloženje vrućim zrakom
  • korištenje bazena
  • aromaterapija prirodnom eteričnim uljima
  • ledeni piling tijela
  • duboka relaksacija uz osvježavajuće napitke, čajeve i voćnu salatu

Poslušajte savjete našeg sauna stručnjaka koji je za vas pripremio najbolji raspored sauniranja u Spa centru Cerine. Nakon toga zaplivajte u bazenu i osvježite se raznim napitcima.

PREDNOSTI FINSKE SAUNE:

  • Smanjuje razinu stresa
  • Poboljšava oporavak mišića i zglobova
  • Pomaže u izbacivanju toksina
  • Troši kalorije
  • Jača imunitet
  • Ublažava upalne procese na koži te učvršćuje kožu
  • Doprinosi kvaliteti sna

Broj sudionika na programima je ograničen. Svoje mjesto možete rezervirati na recepciji na broj telefona 048/240-570 ili mailom na recepcija.cerine@komunalac-kc.hr

*Obavezno ponijeti sa sobom ručnik ili plahtu
*U slučaju spriječenosti obavezno otkazati rezervaciju

Dođite, opustite se i uživajte!

Opširnije
Novosti

Cerine, Lino i Podravka obilježili Međunarodni dan tjelesne aktivnosti

Bazeni Cerine s učenicima trećeg razreda Osnovne škole Đuro Ester obilježili su 10. svibnja Međunarodni dan tjelesne aktivnosti, i to uz vrijedne Čokolino nagrade partnera Grupe Podravka.

Treneri Sportskog centra Cerine pripremili su djeci zanimljive poligone na kojima su se natjecale djevojčice, dječaci i učenici s posebnim potrebama, a najbolji iz svake kategorije dobio je Čokolino box, dok su svi sudionici dobili poklon pakete Čokolino. Vedar i sunčan dan na sunčalištu Cerina dodatno je razvedrio Lino koji je posjetio mališane i njihove učiteljice, a i on se okušao u nogometu i dodavanju loptom.

Iako je konkurencija bila jaka i svatko se potrudio dati najviše od sebe, ipak je najvažnije bilo sudjelovati, kretati se i na taj način dati doprinos obilježavanju Međunarodnog dana tjelesne aktivnosti.

Na kraju druženja i sportskih aktivnosti učenicima su podijeljene i diplome za uspješno sudjelovanje u obuci neplivača čime je započela i provedba projekta „Plivanjem do jednakosti“ u gradu Koprivnica za 2024. godinu.

Opširnije
Novosti

Radno vrijeme – 17. travnja 2024.

Obavještavamo korisnike usluga Bazena Cerine da u srijedu, 17. travnja 2024. godine, radimo prema redovnom radnom vremenu, od 8 do 22 sata.
U Sportskom centru Cerine neće se održavati grupni i individualni treninzi te masaže.

Sauna i teretana rade prema redovnom radnom vremenu.

Opširnije
Skip to content