Novosti

Jana Cerine Open – raspored odigravanja utakmica

Jana Cerine Open, rekreativni turnir u odbojci na pijesku, održat će se ove subote, 1. kolovoza, od 11 sati. Molimo sve ekipe da na terenu budu do 10.30 sati. Svi sudionici turnira mogu se besplatno kupati na Bazenima Cerine, a ulaz na sunčalište za sve posjetitelje turnira je besplatan. Proglašenje pobjednika predviđeno je za 17 sati.

Ne zaboravite i noćno kupanje do 23 sata uz DJ-a, party pića i odličnu atmosferu na omiljenoj ljetnoj destinaciji – Bazenima Cerine!

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA

PRVO KOLO VRIJEME
BUDIMO REALNI VS MEĐAŠI 11:00
PUN ŠUS TEAM VS ACB 11:30
BRATIĆI VS OPG BOGATIROM 12:00
DRUGO KOLO VRIJEME
MARKS VS BUDIMO REALNI 12:30
FANTASTIČNA DVOJKA VS PUN ŠUS TEAM 13:00
ČAVLI VS BRATIĆI 13:30
TREĆE KOLO VRIJEME
MEĐAŠI VS MARKS 14:00
ACB VS FANTASTIČNA DVOJKA 14:30
OPG BOGATIROM VS ČAVLI 15:00
ZA PRVA TRI MJESTA VRIJEME
1.A – 1.B 15:30
1.A – 1.C 16:00
1.B – 1.C 16:30
PROGLAŠENJE POBJEDNIKA U 17:00H

Pravila turnira Jana Cerine Open

Opširnije
Novosti

Cageball ponovno otvoren, termin rezervirajte na recepciji Bazena Cerine

Cageball teren ponovo otvara svoja vrata ovog ponedjeljka, 14. rujna. Sve sportaše i rekreativce koji žele koristiti Cageball teren pozivamo da svoj termin rezerviraju na recepciji Bazena Cerine, osobno ili na broj telefona 048/240-570. Cageball Koprivnica nalazi se na prvom katu zgrade trgovačkog centra Pevex, a kao i do sada igračima su na raspolaganju dva terena. Manji, na kojem se igra 3 protiv 3, i veći, na kojem se igra 4 protiv 4.
Cijena manjeg terena je 150 kuna po satu, dok je onaj veći 200 kuna po satu. Igrati mogu svi, od najmlađih do veterana, muškarci ili žene, a ako iznajmite 10 mjesečnih termina, cijena terena umanjuje se za 20%. Nudimo i najam cjelokupnog cageball prostora za proslave rođendana, a cijena iznosi 200 kuna po satu. Igračima su na raspolaganju lopte i svlačionice s tuševima te besplatno parkiralište.

Radno vrijeme terena Cageball Koprivnica je od ponedjeljka do petka od 17:00 do 23:00 sata, a vikendom ovisno o rezerviranim terminima.

Nakon haklanja osvježenje možete potražiti u caffe baru „Kavez“ koji se nalazi na istoj adresi kao i Cageball.

Opširnije
Novosti

Miss Supranational Nina Bojanović na Bazenima Cerine priprema se za nacionalni izbor

Nina Bojanović, 18-godišnja Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije, svoju top formu održava uz pomoć stručnih trenera Sportskog centra Cerine. Nina je počela vježbati uz našeg trenera Domagoja kako bi dodatno oblikovala svoje tijelo i povećala mišićnu masu, a sve to uz pomno kreiran plan prehrane koji je jednako važan kao i samo vježbanje.

 

– Vježbam već nekoliko tjedana i već sad primjećujem promjene na bolje na svojem tijelu. Imam više energije, boljeg sam raspoloženja i odlično se osjećam u svojoj koži. Domagoj je odličan trener, ima puno strpljenja i prati izvođenje svake vježbe kako bih je napravila pravilo – rekla je Nina.

Izbor za Miss Supranational Hrvatske planiran je za sredinu listopada tako da Nina ima dovoljno vremena dodatno oblikovati tijelo te zablistati na natjecanju.

– Svi treninzi prilagođeni su mojim željama i ciljevima i svakog se dana sve bolje osjećam jer se napredak vidi iako sam tek počela vježbati. Vježbanje nije samo za one koji žele skinuti višak kilograma već i za one koji žele poboljšati kondiciju, popraviti držanje ili općenito zdravije živjeti – kazala je Nina.

Njezin trener Domagoj Rašan stručni je prvostupnik trenerske struke, smjer – kondicijska priprema sportaša i zadovoljan je kako Nina napreduje.

Nina je u Sportski centar Cerine došla s jasnim ciljem, a to je povećanje mišićne mase i oblikovanje tijela. Moram je pohvaliti jer je ustrajna u treninzima, drži se plana prehrane i rezultati su već vidljivi. Osim vježbanja u Sportskom centru, Nina će ići i na masaže, u saunu i na plivanje na bazen jer je to odlična kombinacija kojom se željeni rezultati postižu još brže. Svaka od nabrojanih aktivnosti na svoj način pomaže u ostvarenju cilja, a iako je on individualan za svakog pojedinca, ipak je svim želja živjeti zdravo, biti u dobroj formi i lijepo izgledati – zaključio je trener Domagoj.

Opširnije
Novosti

Završio treći ovogodišnji Ljetni kamp, djeca stekla nove prijatelje i odlično se zabavila

I treći, ujedno i posljednji ovogodišnji Ljetni kamp na Bazenima Cerine došao je svojem kraju. Posljednjeg dana Kampa djeca su upoznala članove Boks kluba David s kojima su napravili zagrijavanje i trening osnovnih pokreta u boksu. Ostatak dana proveli su u igri na vodi na Aquapark poligonu, a na kraju druženja dobili su majice i diplome kao uspješni polaznici Kampa. Zahvaljujemo svima koji su tijekom tri termina sudjelovali u našem Ljetnom kampu i nadamo se da vam je bilo zabavno kao i nama. Vidimo se sljedeće godine!

Opširnije
Novosti

Današnji Kamp u znaku dvoranskih sportova

I četvrtak je u Ljetnom kampu na Bazenima Cerine bio iznimno zanimljiv i aktivan za naše male polaznike. Ovog puta naglasak je bio na dvoranskim sportovima, pa su tako današnje druženje započeli stolnim tenisom. Djeci su u posjet došli stolnotenisači iz Stolnoteniskog kluba Koprivnica koji su s njima vježbali ovaj zanimljiv sport, a popodne su se malci okušali u karateu uz stručno vodstvo karatista iz Karate kluba Podravka.

Opširnije
Novosti

Igre na vodi u Cerine Aqualandu

Iskusite vodeno-sportski doživljaj kroz aquatrack igre na vodi uz vodstvo stručnih animatora i kineziologa.

Igre traju 3 dana za djecu i mlade od 6 do 15 godina (plivače i poluplivače) i odvijaju se u dva termina:

1. Termin: 31.08. – 02.09.2020. od 10:00 do 13:00 sati

2. Termin: 03.09. – 05.09.2020. od 10:00 do 13:00 sati

Opširnije
Novosti

Vesela srijeda u Ljetnom kampu, djeca igrala badminton i naučila roniti

Treći, ujedno i posljednji ovogodišnji Ljetni kamp na Bazenima Cerine došao je do trećeg dana provođenja, a i ovog puta malci su prionuli poslu već od jutra. Najprije su igrali badminton, a potom krenuli na zasluženi ručak i odmor. Nakon druženja i zabave na sunčalištu bazena, u posjet su im došli dečki iz Ronilačkog kluba Plavi koji su djeci prikazali osnove ronjenja. Najprije su mališani saznali čemu služi ronilačka oprema, a nakon toga i sami su isprobali kako je to roniti s bocom i maskom, naravno, uz pomoć iskusnih ronioca.

Opširnije
Novosti

Drugog dana Kampa mališane posjetili hrvači, a okušali su se i u starinskim igrama

Hrvački klub Podravka gostovao je u utorak na drugom danu Ljetnog kampa na Bazenima Cerine. Polaznici Kampa uz pomoć iskusnih hrvača isprobala su osnovne tehnike hrvanja, u čemu su posebno uživali dječaci. Popodne je prošlo u opuštenoj atmosferi uz zaboravljene igre, pa su tako djeca igrala graničar, trčala štafetu s loptom i skakala u vreći. Kako je bilo, pogledajte u galeriji.

Opširnije
Novosti

Počeo treći Ljetni kamp: ujutro vatrogasci, popodne twirling

Treći Ljetni kamp počeo je danas na Bazenima Cerine. Odmah na počeku djeca su upoznala dobrovoljne vatrogasce iz DVD-a Štaglinec koji su pripremili mnoštvo iznenađenja za polaznike Kampa. Najprije je Igor Međimorec, zapovjednik DVD-a Štaglinec, mališanima pokazao što se sve nalazi u vatrogasnom vozilu, a djeca su isprobala kako je to nositi zaštitna odijela i kacige te se uvjerila da posao vatrogasca nije nimalo lak. Nakon toga djeca su se uz pomoć trenerica Melanije Zagoršćak i Valentine Bukvić okušala u raznim vatrogasnim igrama, a najzanimljivije bilo im je isprobavanje opreme koja se koristi u gašenju požara. Neki od njih pokazali su zavidnu spretnost u gađanju mete, dok su drugi zaključili da će biti vatrogasci kada odrastu. Popodne su djecu posjetili članovi Twirling kluba Koprivnica te im pokazali čime se oni u klubi bave, a i mališani su se okušali u twirlingu.

Opširnije