Novosti

Jana Cerine Open – raspored odigravanja utakmica

Jana Cerine Open, rekreativni turnir u odbojci na pijesku, održat će se ove subote, 1. kolovoza, od 11 sati. Molimo sve ekipe da na terenu budu do 10.30 sati. Svi sudionici turnira mogu se besplatno kupati na Bazenima Cerine, a ulaz na sunčalište za sve posjetitelje turnira je besplatan. Proglašenje pobjednika predviđeno je za 17 sati.

Ne zaboravite i noćno kupanje do 23 sata uz DJ-a, party pića i odličnu atmosferu na omiljenoj ljetnoj destinaciji – Bazenima Cerine!

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA

PRVO KOLO VRIJEME
BUDIMO REALNI VS MEĐAŠI 11:00
PUN ŠUS TEAM VS ACB 11:30
BRATIĆI VS OPG BOGATIROM 12:00
DRUGO KOLO VRIJEME
MARKS VS BUDIMO REALNI 12:30
FANTASTIČNA DVOJKA VS PUN ŠUS TEAM 13:00
ČAVLI VS BRATIĆI 13:30
TREĆE KOLO VRIJEME
MEĐAŠI VS MARKS 14:00
ACB VS FANTASTIČNA DVOJKA 14:30
OPG BOGATIROM VS ČAVLI 15:00
ZA PRVA TRI MJESTA VRIJEME
1.A – 1.B 15:30
1.A – 1.C 16:00
1.B – 1.C 16:30
PROGLAŠENJE POBJEDNIKA U 17:00H

Pravila turnira Jana Cerine Open

Opširnije
Novosti

Blast form the past! Milkshake party s glazbom 70.-ih i 80.ih ovog vikenda na Bazenima Cerine

Ljeto na Cerinama ovog vas vikenda vodi u – prošlost! Dođite i zabavite se uz odlične akcije napitaka – Milkshake party uz glazbu iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća u subotu u nedjelju od 16 sati.

Vrijednost više: uz kupnju dnevne ili obiteljske ulaznice ostvaruje se popust na Zagrebački meni + Coca Cola (47 kn) ili Zagrebački meni + Somersby (45 kn).

Dođite, zabavite se u opuštajućem ambijentu Bazena Cerine i provedite pravi ljetni vikend iako niste na moru.

Pssssst…

Naši osvježavajući ljetni kokteli i ovog vikenda čekaju vas po odličnim cijenama, isto kao i gin tonic za 15 kuna.

Opširnije
Novosti

Polaznici Plesne radionice na Cerinama pokazali roditeljima što su naučili i uvježbali

Plesna radionica koja se tijekom proteklog tjedna održavala na Bazenima Cerine, a koju je za vrtićarce i školarce vodila instruktorica plesa Marina Tomac Rojčević završla je nastupom obje grupe pred okupljenim roditeljima. Djeca su se dobro zabavila, družila i naučila neke nove plesne pokrete, a svojim su nastupom oduševili roditelje koji su s njima i zaplesali.

Opširnije
Novosti

Veseli tjedan u Plesnoj radionici na Bazenima Cerine

Plesna radionica koja se ovog tjedna održava na Bazenima Cerine, a koju vodi poznata instruktorica plesa Marina Tomac-Rojčević, okupila je male i one malo veće plesače koji marljivo rade i treniraju te uče plesne pokrete. Radionica se održava u dvije skupine, školskoj i predškolskoj, a osim učenja plesnih pokretana radionici ne nedostaje ono najvažnije – druženje, zabava i puno smijeha i razbibrige.

Opširnije
Novosti

Okus ljeta uz koktele na Cerinama

Bazeni Cerine i ovog vikenda pripremili su pravo ljetno osvježenje – koktele po odličnim cijenama! Naš koktel-majstor na sunčalištu Cerina svake subote i nedjelje priprema osvježavajuće koktele, savršene za predah od kupanja.

Dođite i opustite se na bazenima, na sunčalištu okruženom prirodnim hladom i uživajte u pravom okusu ljeta – koktelima po najboljim cijenama u gradu!

Opširnije
Novosti

Turnir u odbojci na pijesku – ove subote na Bazenima Cerine

Na sunčalištu Bazena Cerine Koprivnica 24. srpnja 2021. godine od 17:00 sate počinje „JANA CERINE OPEN“ – rekreativni turnir odbojke na pijesku.

Kategorije natjecatelja su odvojene – posebno muške, a posebno ženske ekipe. Ekipa se sastoji od 2 igrača. Odmjeravanje snaga zamišljeno je kao grupno razigravanje, nema automatskog ispadanja, već će svaka ekipa odigrati barem 2 do 3 meča.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 120 kn po ekipi ili 60 kn po prijavljenom sudioniku, a plaća se 24.07. na recepciji bazena prije početka turnira. Svakom sudioniku osigurano je piće za vrijeme odigravanja meča te kupanje na Bazenima Cerine za vrijeme trajanja turnira.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na mail recepcija.cerine@komunalac-kc.hr, 048/240-570 ili osobnom prijavom na recepciji Cerina do petka, 23. srpnja.

Nakon sistematizacije prijava na našoj web stranici moći ćete naći točan raspored termina odigravanja prvih mečeva.

Ulaz na sunčalište bazena za sve posjetitelje i navijače je besplatan.

Ljeto na Cerinama vrijeme je za vas, vrijeme koje možete ugodno provesti sa svojom ekipom uz zabavu, rekreaciju, ali i vrijeme za vas i vašu obitelj.

Dođite, zabavite se, rekreirajte, kupajte i uživajte na Gradskim bazenima Cerine!

Opširnije
Novosti

Vikend koktela na Bazenima Cerine

Od ove subote (17. srpnja) pa sve do kraja ljeta sve posjetitelje Bazena Cerine očekuje odličan izbor pića bez kojeg ljeto jednostavno ne ide! Naš koktel majstor pripremio je za vas nekoliko vrsta koktela za pravo ledeno osvježenje u ovim vrućim danima, a ne zaboravite i na gin tonic po akcijskoj cijeni od 15 kuna!

Da sve ne ostane samo na ljetnom piću, u akciju smo ubacili i pravo ljetno jelo – a što drugo nego roštilj! Roštilj meni po odličnim cijenama prati i pola litre točenog piva za 10 kuna, a sve to uz odlične ljetne glazbene hitove, našu novouređenu sjenicu s pravim ljetnim ugođajem i naravno, odličnom zabavom na Bazenima Cerine!

Vidimo se!

Opširnije
Novosti

Ljetna plesna radionica s Marinom Tomac Rojčević na Cerinama – upisi u tijeku!

Važnost međusobne podrške obzirom na današnja vremena izričito je važna. Osjećaj zajedništva koji se dobiva kroz zabavne plesne izazove nalazimo na svim platformama, od vodećih Instagrama i YouTubea pa sve do TikToka koji je u posljednjih godinu i pol dana popunio dane izolacije i karantene, ali i unio malo optimizma tijekom razarajućih potresa. U to vrijeme nastli su viralni plesni izazovi „Jerusalema“,  „Oh Na Na Na“, „Iko Iko“, Aki Aki Yay“ i monogi drugi koje su bili odlično prihvaćeni tijekom početka pandemije. Danas ih plešu svi, od zdravstvenog osoblja, vatrogasaca, HGSS-ovaca, preko korporacijskih zaposlenika do bankara!

Zato, neka ih zaplešu i vaši mališani kao bi dane ljeta učinli još veselijima i radosnijima!

Kulturni fenomeni posljednjih su godina dobili još jednu zvijezdu, a u pitanju su plesni izazovi koji su pokorili društvene mreže i svijet. Uz sve nedaće i brige kojima smo okruženi, ples je najbolji ispušni ventil. Potiče aktivnost tijela, uvježbavanje koreografije nam poboljšava koncentraciju i pamćenje te je ujedno i mentalna vježba. Stoga ne čudi sve veća popularnost plesnih izazova koji unose dozu optimizma, veselja i kreativnosti na iznimno simpatičan način u našu svakodnevicu.

Program će se odvijati u razdoblju od 19.srpnja do 23. srpnja, za djecu predškolske dobi u terminu od 16:00 do 17:00 sati, dok će se za djecu školske dobi odvijati u terminu od 17:00 do 18:00 sati.

Plesnu radionicu će voditi višestuka državna prvakinja u latino-američkim i standardnim plesovima, diplomirana kineziologinja i verificirana učiteljica sportskog i rekreativnog plesa, Marina Tomac-Rojčević.

Informacije i rezervacije: 048/240-570 ili recepcija.cerine@komunalac-kc.hr

Vidimo se na Bazenima Cerine!

Opširnije
Novosti

Drugi ovogodišnji Ljetni kamp na Bazenima Cerine kreće u ponedjeljak, 12. srpnja, a u nastavku donosimo detaljni raspored aktivnosti u kojima će mališani uživati tijekom pet dana.

Upisi u treći i četvrti termin su u tijeku, a održat će se od 16. kolovoza i od 23. kolovoza, a i za te termine već možete rezervirati mjesto.

Informacije i rezervacije: 048/240-570 i recepcija-cerine@komunalac-kc.hr

Opširnije
Novosti

Ove subote ‘trash party’, gin tonic i noćno kupanje

Jeste li za malo dobre stare trash glazbe ovog vikenda? Ako ste se zaželjeli svima nam srcu dragih trash ritmova, Bazeni Cerine ove subote uz noćno kupanje pravo su mjesto za vas!
Naravno, tu je i gin party te happy hour s odličnom ponudom ručka s točenim pivom od 13 do 17 sati, a večernji trash party traje sve do 23 sata.
Vidimo se na Bazenima Cerine i ovog vikenda!
Opširnije