Novosti

Jana Cerine Open – raspored odigravanja utakmica

Jana Cerine Open, rekreativni turnir u odbojci na pijesku, održat će se ove subote, 1. kolovoza, od 11 sati. Molimo sve ekipe da na terenu budu do 10.30 sati. Svi sudionici turnira mogu se besplatno kupati na Bazenima Cerine, a ulaz na sunčalište za sve posjetitelje turnira je besplatan. Proglašenje pobjednika predviđeno je za 17 sati.

Ne zaboravite i noćno kupanje do 23 sata uz DJ-a, party pića i odličnu atmosferu na omiljenoj ljetnoj destinaciji – Bazenima Cerine!

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA

PRVO KOLO VRIJEME
BUDIMO REALNI VS MEĐAŠI 11:00
PUN ŠUS TEAM VS ACB 11:30
BRATIĆI VS OPG BOGATIROM 12:00
DRUGO KOLO VRIJEME
MARKS VS BUDIMO REALNI 12:30
FANTASTIČNA DVOJKA VS PUN ŠUS TEAM 13:00
ČAVLI VS BRATIĆI 13:30
TREĆE KOLO VRIJEME
MEĐAŠI VS MARKS 14:00
ACB VS FANTASTIČNA DVOJKA 14:30
OPG BOGATIROM VS ČAVLI 15:00
ZA PRVA TRI MJESTA VRIJEME
1.A – 1.B 15:30
1.A – 1.C 16:00
1.B – 1.C 16:30
PROGLAŠENJE POBJEDNIKA U 17:00H

Pravila turnira Jana Cerine Open

Opširnije
Novosti

Provedite Dan obitelji na Bazenima Cerine

Ove subote, 15. svibnja, obilježavamo Dan obitelji na Bazenima Cerine uz mnoštvo pogodnosti i popusta za cijelu obitelj. Međunarodni dan obitelji ove se godine fokusira na obitelj i nove tehnologije, a Bazeni Cerine pozivaju vas da se ove subote odmorite od novih tehnologija i dan provedete u druženju i zabavi sa svojim najdražima.

Kupanje, plivanje, napuhanac za najmlađe, lagane vježbe u vodi za roditelje, tretmani u Wellness zoni i odlična hrana iz našeg restorana očekuju vas u subotu tijekom cijelog dana, a ne sumnjamo da će svatko pronaći nešto za sebe.

Bazeni Cerine tijekom Obiteljskog dana pripremili su odlične popuste i cjelodnevne aktivnosti uz kupnju dnevnih ili obiteljskih ulaznica. Provedite subotu sa svojom obitelji i odlično se zabavite na Bazenima Cerine!

Vidimo se!

Opširnije
Novosti

Sunčana elektrana Cerine ostvarila je značajne uštede električne energije

Sunčana elektrana postavljena na krovnoj konstrukciji kompleksa Bazena Cerine već je u prvih deset mjeseci rada ostvarila značajne uštede električne energije. Od 23. lipnja 2020. do 5. svibnja ove godine SE Cerine proizvela je 154,89 MWh električne energije što, prema cjeniku HEP-a, iznosi 116.628 kuna bez PDV-a.

Iz glavnog projekta sunčane elektrane predviđena je godišnja proizvodnja od 173,579 MWh, što znači da je u nešto više od 10 mjeseci proizvodnje već ostvarila 90% predvidive godišnje proizvodnje.

Isto tako, ako proizvodnju prikazujemo preko uštede CO2, SE Cerine kao obnovljivi izvor električne energije do danas je smanjila emisiju 36,25 tone CO2.

Opširnije
Novosti

Naši treneri vježbali na osvježenom dječjem igralištu u parku

Grad Koprivnica sudionik je projekta Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo „Živjeti zdravo“ koji se provodi u suradnji sa županijskim zavodima za javno zdravstvo na području Republike Hrvatske. Cilj projekta je promicanje tjelesne aktivnosti i pravilne prehrane.

U sklopu dijela projekta koji se provodi u Koprivnici uz redovne aktivnosti „Hodanjem do zdravlja“ i „Volonteri u parku“ dobivena je i vrijedna oprema i to razna igrala za uređenje dječjeg igrališta u središnjem gradskom parku te uređenje staze „Živjeti zdravo“.

Kroz igru i kretanje otvorena su za igru nova igrala na igralištu u središnjem gradskom parku te sprave za vježbanje uz stazu „Živjeti zdravo“. Programu otvorenja ispred Grada Koprivnice prisustvovali su gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenice Ksenija Ostriž i Melita Samoborec te dr. Draženka Vadla, ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije.

U prigodnom programu otvorenja u središnjem gradskom parku sudjelovali su naši treneri iz Sportskog centra Antonia Lončarić i Domagoj Rašan te učenici Osnovne škole Antun Nemčić Gostivinski i Srednje škole Koprivnica.

Aktivnost „Hodanjem do zdravlja“ provodila se gotovo svake subote uz stručno vodstvo kineziologa Mihaela Buzine. Hodalo se 141 puta, sudjelovalo je 2307 sudionika koji su prošli 484 kilometra. Aktivnost „Volonteri u parku“ provodila se uz stručna vodstva zaposlenika vrtića, škola, ustanova u kulturi, udruga građana, trgovačkih društava i pojedinaca. Provedeno je 79 aktivnosti sa 3750 djece i odraslih od strane 25 organizacija i pojedinaca.

Opširnije
Novosti

Majčin dan na Cerinama

Naši vjerni mali suradnici iz 1.c razreda OŠ Antun Nemčić Gostovinski sa svojom učiteljicom Đurđicom Poštom i ovog su se puta potrudili te pripremili izložbu u povodu Majčinog dana. Izložbu pod nazivom ‘Od svih na svijetu, meni je moja mama najdraža’ pogledajte u našoj galeriji, a likovni radovi izloženi su i u predvorju Bazena Cerine.

Svima vam želimo sretan Majčin dan!

 

Opširnije
Novosti

Učenici OŠ Braća Radić ovog tjedna uče plivati na Bazenima Cerine

U sklopu projekta obuke neplivača koji se već nekoliko godina provodi na Bazenima Cerine u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga grada Koprivnice, ovog su tjedna učili plivati učenici trećeg razreda Osnovne škole Braća Radić.

Učenici su tijekom tjedan dan škole plivanja savladali osnovne tehnike plivanja i ponašanja u vodi, no svakog dana našlo se i vremena za uživanje i igrama, a sve to uz stručno vodstvo kineziologa koji su obučeni za rad s djecom.

Opširnije
Novosti

Majčin dan na Bazenima Cerine

‘Niti jedan poklon majci nikad neće biti dovoljno dobar kao njezin poklon tebi – život’

Ipak, kako biste uljepšali Majčin dan svojim majkama – pripremili smo program baš za njih. U nedjelju, 9. svibnja, kada se u cijelom svijetu obilježava Majčin dan, Bazeni Cerine održat će Wellness day za Majčin dan.

Poklonite svojim majkama, suprugama, bakama ili prijateljicama nedjeljno popodne puno ‘maženja i paženja’ na bazenima i u wellnes centru na Cerinama, a naši će se fizioterapeuti, treneri i sauna majstor pobrinuti da vrijeme provedeno kod nas iskoristite za opuštanje, odmor i uživanje.

Program započinje u 17 sati, a uključuje:

  • Sauniranje
  • Korištenje bazena
  • Vrtloženje zraka (aromaterapija)
  • Opuštanje i odmor u spa zoni
  • Masaža od 15 minuta
  • Masaža lica + maska za lice Afrodita
  • Vježbe za relaksaciju i pomlađivanje
  • Hladna kupka
  • Zdravi zalogajčići

Cijena programa po osobi: 160 kuna

Sve informacije i rezervacije na broj telefona 048/240-570 ili recepcija.cerine@komunalac-kc.hr

Opširnije
Novosti

Radno vrijeme Cerina na Praznik rada, 1. svibnja 2021.

Obavještavamo posjetitelje bazena da na Praznik rada, 1. svibnja, Bazeni Cerine rade prema redovnom rasporedu, osim masaža i grupnih treninga u Sportskom centru.

Na bazenu vas očekuje i Aqualandia napuhanac – odlična zabava za cijelu obitelj!

RADNO VRIJEME 1.5.2021.

Bazeni: 08:00 – 22:00 sata

Teretana: 09:00 – 21:00 sat

Sauna: 10:00 – 21:30 sati

Solarij: 09:00 – 21:00 sat

Opširnije
Novosti

Ladies Night ponovno na Cerinama

Pripadnice ljepšeg spola u društvu svojih najboljih prijateljica ponovno će moći uživati u najboljim uslugama koje pružaju Cerine, i to u petak, 30. travnja. Od kupanja na bazenima, preko vođenog sauniranja u našoj novoj sauni s pogledom na prirodu, pa sve do opuštajućih masaža. Ladies night odlična je uvertira u proljeće koje je u punom jeku, a opuštanje i uživanje u pravoj ženskoj večeri na Cerinama razmazit će vas na najbolji mogući način.
Ulaznica po cijeni od 320 kuna za dvije osobe uključuje:
Kupanje na bazenima
Sauna program (vrtloženje zraka, aroma terapija, piling)
Masaža tijela 15 minuta
Masaža lica + maska za lice Afrodita
Zdravi zalogajčići
Gin tonic
Program traje od 18 do 22 sata, a broj sudionika je ograničen.
Informacije i rezervacije na recepciji Bazena Cerine
048/240-570
recepcija.cerine@komunalac-kc.hr
Opširnije
Novosti

Treneri Sportskog centra Cerine vježbali s građanima u parku

Sportsko-rekreativna zona Budi FIT održala se ove subote u koprivničkom gradskom parku. Naši treneri Domagoj i Luka održali su trening – kombinaciju aerobnog vježbanja i intenzivnih vježbi ciljano usmjerenih na pojedine dijelove tijela koji povećavaju pokretljivost, snagu i izdržljivost uz aktivaciju svih glavnih mišićnih skupina. Građani koji su nam se pridružili imali su prilike vježbati na otvorenom, usred zelenila gradskog parka te su tako napunili baterije za vikend pred nama.

Sportsko-rekreativna zona Budi FIT održala se u sklopu aktivnosti „Volonteri u parku“, projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Opširnije