Novosti

Jana Cerine Open – raspored odigravanja utakmica

Jana Cerine Open, rekreativni turnir u odbojci na pijesku, održat će se ove subote, 1. kolovoza, od 11 sati. Molimo sve ekipe da na terenu budu do 10.30 sati. Svi sudionici turnira mogu se besplatno kupati na Bazenima Cerine, a ulaz na sunčalište za sve posjetitelje turnira je besplatan. Proglašenje pobjednika predviđeno je za 17 sati.

Ne zaboravite i noćno kupanje do 23 sata uz DJ-a, party pića i odličnu atmosferu na omiljenoj ljetnoj destinaciji – Bazenima Cerine!

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA

PRVO KOLO VRIJEME
BUDIMO REALNI VS MEĐAŠI 11:00
PUN ŠUS TEAM VS ACB 11:30
BRATIĆI VS OPG BOGATIROM 12:00
DRUGO KOLO VRIJEME
MARKS VS BUDIMO REALNI 12:30
FANTASTIČNA DVOJKA VS PUN ŠUS TEAM 13:00
ČAVLI VS BRATIĆI 13:30
TREĆE KOLO VRIJEME
MEĐAŠI VS MARKS 14:00
ACB VS FANTASTIČNA DVOJKA 14:30
OPG BOGATIROM VS ČAVLI 15:00
ZA PRVA TRI MJESTA VRIJEME
1.A – 1.B 15:30
1.A – 1.C 16:00
1.B – 1.C 16:30
PROGLAŠENJE POBJEDNIKA U 17:00H

Pravila turnira Jana Cerine Open

Opširnije
Novosti

Studeni – mjesec masaža s atraktivnim popustima

Bazeni Cerine u svojoj Wellness&Spa zoni, mjesec studeni obilježit će svojom prepoznatljivom ponudom – masažama!

Od 9. do 28. studenog iskoristite odlične popuste na sve vrste masaža te se opustite, razmazite ili jednostavno bolje osjećajte nakon masaža našeg iskusnog tima terapeuta kojeg čine Lucija Vidaković, Dalija Škapul, Petra Komes i Jurica Ivančan.

Svoju masažu po odličnim sniženim cijenama možete rezervirati svakog radnog dana od 08.00 do 21.00 sat, a subotom od 08.00 do 16.00 sati vas čeka i dodatno sniženje od 5% na sve snižene masaže.

  • MADEROTERAPIJA (anticelulitna masaža) – NOVO U PONUDI!

Popust 30% na redovnu cijenu 80 kn

 

  • ZDRAVSTVENE MASAŽE:
  1. medicinska masaža leđa
  2. trigger point masaža
  3. miogeloza masaža

Popust 20% na redovnu cijenu 70 kn

 

  • RELAX MASAŽE S PILINGOM:
  1. Aromamasaža – popust 30% na redovnu cijenu 130 kn
  2. Relax masaža cijelog tijela- popust 30% na redovnu cijenu 120 kn
  3. Masaža lica (lice, vrat, vlasište i dekolte) – popust 20% na redovnu cijenu 50 kn

 

  • HOT STONE MASAŽA

Popust 30% na redovnu cijenu 150 kn

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE:

RECEPCIJA BAZENA CERINE

048 240 570

recepcija.cerine@komulanac-kc.hr

Opširnije
Novosti

Wellness večer za zlatnu dob

Bazeni Cerine u ponedjeljak su za svoje vjerne posjetitelje u zlatnoj dobi organizirali wellness večer baš po njihovoj mjeri. Wellness večer za zlatnu dob započela je u 16 sati uz odličnu glazbu iz njihove mladosti za koju je bio zadužen DJ. Nakon pića dobrodošlice gosti su uživali u opuštanju uz kupanje i bogatu ponudu hrane i pića. Nakon toga organizirane su relax masaže, topla kupelj i opuštanje u relax zoni, a sve to uz tople detox čajeve.

Program je završio oko 21 sat opuštajućim vježbanjem u intimnoj atmosferi uz stručno vodstvo trenera Sportskog centra Cerine.

Ovo je bila prva u nizu Wellness večeri za zlatnu dob, a o novim terminima na vrijeme ćemo vas obavijestiti.

Veselimo se ponovnim susretima!

Opširnije
Novosti

Tematska plesna radionica za djecu predškolske dobi – upisi u tijeku

Bazeni Cerine u studenom organiziraju Tematsku plesnu radionicu koju će voditi Jelena Matijaško, voditeljica plesnih tehnika. Plesna radionica je namijenjena djeci predškolske dobi od četiri do sedam godina, a održavat će se svake subote u studenom od 09:00 sati u velikoj dvorani Sportskog centra Cerine.

Upisi u radionicu su u tijeku, a mjesto za svoje mališani možete rezervirati na recepciji Bazena Cerine osobno, na broj telefona 048/240-570 ili mail recepcija.cerine@komunalac-kc.hr.

Cijena tečaja je 200 kuna.

Tematske plesne radionice u bit će inspirirane zvukovima raznih glazbenih instrumenta.

Zašto su pokret i ples važni?

Kretanje je jedno od prvih i najvažnijih načina kojima bebe i mališani istražuju svijet oko sebe. Taj se proces nastavlja dok rastu i razvijaju se. Pokret i ples pomaže djeci da osvijeste svoje tijelo i razviju svijest o kretanju u prostoru s drugom djecom. Djeca osvještavajući uče kontrolirati tijelo kroz pokret, uče slijediti upute, uče osluškivati, poštivati druge u zajedničkom prostoru. Ples nudi bogato iskustvo istraživanja i stvaranja te može imati snažan utjecaj na svakodnevni život djece. Shvaćanje prostora i kretanja prenosit će i na druge svakodnevne aktivnosti. Pokret omogućuje djeci da pristupe zadatku kroz tijelo ili kinestetički i da dođu do novih pitanja, novih odgovora i inovativnih rješenja.

Djeca će kroz program imati mogućnost usvajati razne plesne tehnike, upoznati se s plesnom umjetnošću, stvarati koreografije, kreativno se izražavati, usvajati osnove baleta, ritmike i plesa, raditi vježbe za oblikovanje i koordinaciju tijela, razvijati pozitivnu sliku o sebi, jačati samopouzdanje, vježbati pažnju, koncentraciju i pamćenje te stvarati povjerenje u grupu i razvijati kooperativnost.

Opširnije