Novosti

Jana Cerine Open – raspored odigravanja utakmica

Jana Cerine Open, rekreativni turnir u odbojci na pijesku, održat će se ove subote, 1. kolovoza, od 11 sati. Molimo sve ekipe da na terenu budu do 10.30 sati. Svi sudionici turnira mogu se besplatno kupati na Bazenima Cerine, a ulaz na sunčalište za sve posjetitelje turnira je besplatan. Proglašenje pobjednika predviđeno je za 17 sati.

Ne zaboravite i noćno kupanje do 23 sata uz DJ-a, party pića i odličnu atmosferu na omiljenoj ljetnoj destinaciji – Bazenima Cerine!

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA

PRVO KOLO VRIJEME
BUDIMO REALNI VS MEĐAŠI 11:00
PUN ŠUS TEAM VS ACB 11:30
BRATIĆI VS OPG BOGATIROM 12:00
DRUGO KOLO VRIJEME
MARKS VS BUDIMO REALNI 12:30
FANTASTIČNA DVOJKA VS PUN ŠUS TEAM 13:00
ČAVLI VS BRATIĆI 13:30
TREĆE KOLO VRIJEME
MEĐAŠI VS MARKS 14:00
ACB VS FANTASTIČNA DVOJKA 14:30
OPG BOGATIROM VS ČAVLI 15:00
ZA PRVA TRI MJESTA VRIJEME
1.A – 1.B 15:30
1.A – 1.C 16:00
1.B – 1.C 16:30
PROGLAŠENJE POBJEDNIKA U 17:00H

Pravila turnira Jana Cerine Open

Opširnije
Novosti

Održana radionica nordijskog hodanja i Sauna evening

Ove subote Sauna evening odžan je zajedno s radionicom nordijskog hodanja koju je vodila Marina Tomac Rojčević. Prije sauniranja nordijsko hodanje organizirano je u okolici Bazena Cerine, a osim tehnika pravilnog nordijskog hodanja sudionici su uživali u prirodi i lijepom krajoliku periferije grada uz potok Koprivnicu.

Nordijsko hodanje se razlikuje od svakodnevnog hoda po tome što osoba dok prakticira nordijsko hodanje koristi dva štapa koja ima pomažu u hodanju. Štapovi se koriste kako bi osoba što efikasnije koristila cijelo tijelo tijekom hoda. Na taj način dolazi do stimulacije mišića čitavog tijela i samim time dolazi do povećanja kondicije i povećanja otkucaja srca.

Pojedine studije navode kako nordijskim hodanjem osoba potroši 50% više energije nego klasičnim hodanjem. Osim što je pogodno za mlađe osobe, nordijsko hodanje je iznimno pogodno za starije osobe koje više nisu sposobne izvoditi intenzivne treninge.

Opširnije
Novosti

Prvomajski roštilj na Bazenima Cerine

Dragi naši posjetitelji, ovog prvomajskog vikenda na Bazenima Cerine očekuje vas odlična ponuda roštilja po akcijskim cijenama. Uz to, osvježite se Panom ili Coca-Colom uz naručeni roštilj, a ponuda vrijedi tijekom cijele subote i nedjelje.

Za one najmlađe pripremili smo i prvi napuhanac ove godine – novi poligon koji će biti postavljen u rekreacijskom bazenu, a korištenje tijekom cijelog dana naplaćuje se 10 kuna uz kupljenu ulaznicu.

Provedimo Međunarodni praznik rada zajedno, kupajući se i uživajući na Bazenima Cerine!

Opširnije
Novosti

Uskrsne bazezancije oduševile mališane

Druženje, zabava i smijeh ove godine obilježili su Uskrsne bazezancije. Više od sedamdeset djece koja su bila podijeljena u dvije grupe od 19. do 21. travnja natjecalo se u raznim disciplinama – uskršnja utrka jaje u žlici, lov na pisanice, delfin štafeta, rocker, target cube i nizu drugih atrakcija aquatrack poligona.

Opširnije
Novosti

U utorak besplatno kupanje na bazenima

Bazeni Cerine u utorak, 26. travnja 2022. godine, u povodu obilježavanja Dana Komunalca sve posjetitelje časte s dva sata besplatnog kupanja. Svi posjetitelji koji dođu na bazen od 10 do 12 sati neće plaćati ulaznicu za bazen u trajanju od dva sata.

Vidimo se na Bazenima Cerine!

Opširnije
Novosti

Pub kviz ovog petka okupio 15 ekipa

Ovog petka na Bazenima Cerine igralo se treće kolo pub kviza znanja, a i ovog puta okupio se velik broj ekipa, njih 15. Zabava i niz zanimljivih podataka i ovog su puta bili u centru pažnje, a biti će tako i sljedećeg puta, 29. travnja kada se igra četvrto kolo.

Opširnije
Novosti

Zmajići u lovu na pisanice

Skupina Zmajići iz Dječjeg vrtića Igra ove su srijede doživjeli pravu malu uskrsnu avanturu na Bazenima Cerine. U povodu uskrsnih blagdana mališani su svojim pisanicama ukrasili stablo u predvorju Cerina te su uz pomoć animatora izložili svoje likovne radove. Na dječjem igralištu uskrsni zeko posakrivao je pisanice sa slatkim iznenađenjem, a Zmajići su se iskazali kao odlični tragači i u kratkom roku našli su sve sakrivene pisanice. Kako je rekreacija i tjelesna aktivnost važan dio dječjeg odrastanja, svi zajedno vježbali su s Mirkom Reciklirkom kako bi bili zagrijani za sudjelovanje u starinskim igrama – skakanju u vreći i nošenju pisanica u žlici. Nakon odlično obavljenog posla, Bazeni Cerine počastili su vrtićarce slasnim palačinkama.

Opširnije