Novosti

Na Bazenima Cerine održana pokazna vatrogasna vježba

Bazeni Cerine u petak su bili domaćini zajedničke pokazne vatrogasne vježbe u kojoj su osim zaposlenika Komunalca sudjelovali i vatrogasci Vatrogasne zajednice grada Koprivnice te Centar 112. Scenarij je bio zamišljen kao izbijanje požara u prostoriji u kojoj se nalazi glavni ormar električne opreme, a nakon toga su zbog prestanka dovoda električne energije pumpe za filtraciju vode u podrumu počele ispuštati dim te su dva zaposlenika ostala zarobljena, a na području parkirališta počeo je izvirati mulj zbog pucanja podzemne cijevi za vodu. Vježba je uspješno odrađena, svi zaposlenici i korisnici bazena su evakuirani na vrijeme te požar ugašen i zaposlenici koji su ostali zarobljeni uspješno su zbrinuti. Dogradonačelnica Ksenija Ostriž, načelnica Stožera CZ grada Koprivnice, Ivan Golubić, predsjednik VZG-a Koprivnica, i Sonja Šafar, voditeljica Bazena Cerine, pohvalili su organiziranost i spremnost žurnih službi, ali i zaposlenika Bazena koji su, svi zajedno, uspješno izveli vježbu.

Opširnije
Novosti

Vježbe za trudnice u Sportskom centru Cerine

Program vježbi za trudnice vezan je uz tjelesnu pripremu za porod te jednostavno dobar osjećaj trudnice. U tijeku su prijave na recepciji Gradskih bazena Cerine, a program započinje 01. lipnja 2020. godine.

Cilj skupnih vježbi u trudnoći je održavanje kondicije trudnica, priprema mišića koji će aktivno sudjelovati tijekom poroda, kao i u poslije porođajnom dobu. Osim toga vježbanjem u trudnoći postiže se pravilno držanje, dolazi do poboljšavanja kardiovaskularnih sposobnosti organizma, uspostavlja se i olakšava nadzor tjelesne težine. Ne treba umanjiti ni psihološke čimbenike čiji se pozitivni učinci osjete u pripremljenosti žene za akt poroda, te pozitivnim stavom koji se razvija dijeljenjem najljepših trenutaka očekivanja majčinstva s grupom.

Vježbe se provode dva puta tjedno u trajanju od sat vremena u dva termina u 10:00 i u 16:00 sati pod vodstvom licenciranih trenera, a za prisustvovanje vježbama potrebna je potvrda liječnika o sposobnosti trudnice da sudjeluje u navedenim vježbama.

Sve informacije i rezervacije na 048/240-570 ili 098/934-93-19.

Opširnije
Novosti

Uređen okoliš Bazena Cerine, sve je spremno za otvaranje

Uoči otvaranja Bazena Cerine u ponedjeljak, ovog tjedna uljepšavao se okoliš oko zgrade. Pokošena je trava, uređeno je dječje igralište i terasa kafića, a posađeno je i ljetno cvijeće uz glavni ulaz te u žardinjere na sunčalištu. Uz cvjetne gredice postavljena je i ukrasna ograda koju su oslikali polaznici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce.

Podsjetimo, Sportski centar Cerine i kafić počeli su s radom ovog tjedna, masaže i solarij tjedan ranije, a od ponedjeljka kada se otvaraju bazeni, Cerine će ponovno biti u punom pogonu. Naravno, uz poštivanje svih mjera socijalnog distanciranja, higijene tijela, dezinfekcije prostora i ostalih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Opširnije
Novosti

Gradski bazeni Cerine 18. svibnja ponovno otvaraju svoja vrata

Dragi korisnici,

Dobrobit i zdravlje naših članova najveći nam je prioritet. Gradski bazeni Cerine od 18. svibnja 2020. otvoreni su za korisnike uz pridržavanje svih mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Prije otvaranja osoblje bazena Cerine temeljito je dezinficiralo i uredilo sve prostore te su postavljena dezinfekcijska sredstva za ruke i za opremu za sve posjetitelje.

Opširnije
Novosti

Sportski centar Cerine danas ponovno otvara svoja vrata

Dragi korisnici,

dobrobit i zdravlje naših članova najveći nam je prioritet. Sportski centar Cerine od 13. svibnja 2020. otvoren je za korisnike uz pridržavanje svih mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Prije otvaranja, osoblje Bazena Cerine temeljito je dezinficiralo i uredilo prostor Sportskog centra Cerine te su postavljena dezinfekcijska sredstva za ruke i za opremu za sve posjetitelje.

Gradski bazeni Cerine poduzeli su i nadalje će poduzimati sve mjere opreza kako bi vježbanje i boravak u našim prostorima bio maksimalno siguran.

Svaki će korisnik na ulazu popuniti obrazac kako bismo evidentirali svaku osobu koja se nalazi u zgradi. Svaki korisnik sa sobom mora ponijeti veliki ručnik i čistu opremu i obuću za trening, a prostor će se između treninga temeljito dezinficirati i provjetriti. Molimo korisnike da se pridržavaju svih mjera te izbjegavaju nenajavljeni dolazak već da sve informacije potraže putem telefona i maila.

Naručivanje za termine treninga obavlja se isključivo telefonom (048/240 570 ili 098/934-93-19) ili mailom (recepcija.cerine@komunalac-kc.hr), a kao sredstvo plaćanja preporuča se kartično plaćanje.

Radno vrijeme Sportskog centra Cerine:

PONEDJELJAK – PETAK:  08:00 – 22:00 h

Obavezna pauza tijekom koje će se izvršiti kompletna dezinfekcija prostora vršit će se svakodnevno od 14:00 do 15:00 sati

Što smo učinili i što činimo:

 • Sljedeći upute Stožera civilne zaštite limitirali smo broj ulazaka u svaku dvoranu i teretanu ovisno o kvadraturi prostora.
 • Podigli smo razinu higijenskih uvjeta i kontrolu istih.
 • Svi naši djelatnici na recepciji i treneri u povećanom opsegu brinu o higijeni ruku i prostora.
 • Na ulazu u dvorane i teretanu postavili smo dezinficijense za ruke.
 • U dvoranama i teretani postavili smo dezinfekcijsko sredstvo za opremu i prostore.
 • Naše osoblje ima naputak o promjeni izraza uljudnosti (smanjenje rukovanja, dodirivanja i slično).
 • Nakon svakog treninga prostor će se temeljito dezinficirati i provjetravati
 • Obavezna pauza u kojoj ćemo dezinficirati kompletan prostor odvijat će se u vremenu od 14:00 do 15:00 sati

Važna napomena za korisnike

 • Strogo je zabranjen ulaz i boravak u Sportskom centru Cerine svim osobama koje su zaražene COVID-19 virusom, imaju obvezu biti u samoizolaciji ili imaju simptome koji ukazuju na potencijalnu mogućnost nošenja virusa.
 • Svaki klijent na ulazu popunit će obrazac kako bismo evidentirali svaku osobu koja se nalazi u zgradi.
 • Tijekom vježbanja na spravama svaki korisnik mora imati vlastiti ručnik kojim se prekriva svaka podloga na kojoj se sjedi, leži ili vježba (strunjače, sprave, klupe, i sve vrste podnih obloga i podova). Preporučuje se korištenje ručnika većih dimenzija.
 • Tijekom vježbanja koristiti čistu opremu za trening, preporučuje se držati razmak od 2 metra
 • Konzumacija tekućina. Svakom se korisniku preporučuje da ima vlastitu označenu bocu s tekućinom kao i ostale potrepštine koje moraju biti u torbi označenoj imenom. Boce za napitke i ostali otpad nastao tijekom treninga odlaže se u za to predviđenu kantu s odgovarajućim poklopcem.
 • Nakon treninga korisnici se ne zadržavaju u prostorima dulje nego što je potrebno. Boravak u svlačionicama i prostorima svesti na nužni minimum.
 • Nakon korištenja rekvizita, sprava za vježbanje i ostale opreme potrebne za trening korisnik je dužan odmah ih dezinficirati po završetku vježbe, odnosno treninga.
 • Naručivanje za termine treninga obavlja se isključivo telefonom (048/240 570 ili 098/934-93-19) ili mailom (recepcija.cerine@komunalac-kc.hr), a kao sredstvo plaćanja preporuča se kartično plaćanje. Narudžbe za trening i odjave u slučaju nemogućnosti dolaska na trening OBAVEZNE su za sve programe i za teretanu.
  Opširnije
  Novosti

  Na Bazenima Cerine otvoren kafić, u pripremi otvaranje svih sadržaja

  Od danas na Bazenima Cerine ponovno radi kafić. Unutarnji prostor i vanjska terasa otvoreni su za posjetitelje uz pridržavanje svih mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Prije otvaranja osoblje Bazena Cerine temeljito je dezinficiralo i uredilo prostor kafića i terase. Stolovi i stolci postavljeni su tako da se poštuje razmak, a na ulasku u prostor kafića postavljena su dezinfekcijska sredstva za ruke sve posjetitelje. Svaki stol poslije svakog gosta će se dezinficirati, a osvježeno je i dječje igralište u sklopu terase. Obnovljena su igrala i postavljena je nova ograda kako bi korištenje dječjeg igrališta bilo još sigurnije.

  Ovog tjedna uz svaki naručeni topli napitak poklanjamo jedan muffin, a uz ostala pića pecivo.

  Radno vrijeme kafića za ovaj tjedan:

  Ponedjeljak – petak: od 12.00 do 20.00 sati

  Subota: od 08.00 do 16.00 sati

  Podsjetimo, već je ranije u Wellness i Spa zoni otvoren dio za masažu i solarij, a otvaranje cijelog Sportskog centra Cerine očekuje nas tijekom ovog tjedna. Bazen će s radom započeti sljedećeg ponedjeljka, 18. svibnja.

  Veselimo se ponovnom druženju na Bazenima Cerine!

  Opširnije
  Novosti

  Pilates za kraj radnog tjedna s Jelenom

  Trenerica Jelena Matijaško danas vodi pilates – program vježbi laganog do srednjeg intenziteta koji uz vježbe disanja pomaže u povećanju kapaciteta pluća, oslobađanju od stresa, te učvršćivanju tijela. Stoga je Pilates namijenjen svim dobnim skupinama i različitim stupnjevima kondicije.

  Opširnije
  Novosti

  Danas vježbe za juniore – Junior FIT

  I danas je na rasporedu Junior FIT, fitness za djecu koji nudi pravilan motorički i funkcionalni razvoj kroz igru, učenje i savladavanje pravilnih obrasca kretanja koja su osnova treninga s djecom, na zabavan i kreativan način. Djeca na Junior FIT treninzima, osim vlastitog tijela koriste i opterećenja primjerena njihovim godinama i razvoju, sve u cilju što pravilnijeg razvoja djeteta, a tu je i razvoj brzine, koordinacije, preciznosti, ravnoteže, snage i fleksibilnosti.

  Opširnije